AcasăNewsBoscodeala, primarul Buzaului, delapidare de un milion de euro

Boscodeala, primarul Buzaului, delapidare de un milion de euro

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala,este cercetat de DNA in doua dosare legate de infractiunile de delapidare si de abuz in serviciu, au precizat, vineri surse din cadrul DNA Buzau.

Primarul Boscodeala este invinuit intr-unul din dosare legat de Clubul de Fotbal Gloria Buzau, pentru un prejudiciu de peste un milion de euro. In celalalt dosar primarul este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu cartierul de vile Orizont, unde detine unul dintre imobile.

La inceputul lunii aprilie, Constantin Boscodeala a declarat, intr-o conferinta de presa, are sechestru pe bunuri inca din perioada 2009-2011. „Este o masura ceruta intr-un dosar in care sunt cercetat pentru cartierul Orizont. Eu am adus un teren intravilan si sunt cercetat pentru acest lucru, dar observati ca toate dosarele sunt din aceeasi perioada”, preciza la acel moment Boscodeala.

Procurorii DNA au facut o descindere joi la Primaria Municipiului Buzau de unde au confiscat mai multe documente si totodata au pus sechestru pe intreaga avere a edilului – sase terenuri si cinci imobile dintre care o vila la Navodari.

author avatar
Ciprian Purice
1.065 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger