AcasăNewsBorza: Statul, cel mai destept baiat dintre "baietii destepti" la Hidroelectrica ...

Borza: Statul, cel mai destept baiat dintre „baietii destepti” la Hidroelectrica

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, crede ca statul ar fi fost unul dintre „baietii destepti”, care a dus o „politica nesabuita” prin contracte paguboase pentru companie.

Prezent sambata la inaugurarea ecluzei de la Portile de Fier I, Borza a dat de inteles ca fostii ministri de resort au negociat contracte paguboase pentru Hidroelectrica, de livrarea a unei cantitati de energie mai mare decat putea produce.

„Hidrelectrica este a intregii Romanii si ea trebuie sustinuta in primul rand de catre stat. O sa fac o observatie ceva mai malitioasa vis-a-vis de statul roman. Ca tot este la moda acea sintagma cu sens peiorativ: «Baietii destepti». S-ar putea ca cel mai destept baiat dintre baietii destepti sa fi fost chiar statul roman. Pe semnatura mai multor ministri, Hidroelectrica a fost constransa sa achizitioneze energie electrica la pretul de 234, 250 de lei (pe MWh – n.r), pentru ca ulterior sa o vanda baietilor destepti la 130 de lei sau in piata reglementata la 189 de lei. (…) Este o consecinta a acestei politici nesabuite de a trage din toate partile in Hidroelectrica”, a declarat Remus Borza, seful firmei Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

author avatar
National
473 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger