AcasăNewsBorza: „Baietii destepti” mi-au facut propuneri indecente”

Borza: „Baietii destepti” mi-au facut propuneri indecente”

Remus Borza si-ar putea largi portofoliul de administrari judiciare, daca si Oltchim intra in insolventa

Reprezentantul administratorului judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, sustine ca „baietii destepti” l-au abordat, propunandu-i mita si alte „discutii”, dar el s-a tinut tare.

Remus Borza si-ar putea largi portofoliul de administrari judiciare, daca si Oltchim intra in insolventa

Hotarat lucru, seful Euro Insol (firma care a fost desemnata de justitie ca administrator judiciar la Hidroelectrica) este un om integru. Dupa ce a preluat administrarea companiei de electricitate, Remus Borza a declarat ca vrea sa anuleze toate contractele paguboase cu „baietii destepti”. Si a facut-o (nu stim cu ce costuri viitoare). Seful Euro Insol sustine ca, in timp ce administra pagubele de la Hidroelectrica, a fost contactat de „baietii destepti”, care au venit cu „propuneri indecente, nuantate, bani si alte discutii”. Si nu a cedat. „Eu nu sunt un pervers”, a declarat Borza, fara sa precizeze natura perversiunilor la care i-ar fi cerut „baietii destepti” sa se supuna.  In mod legitim, se pune intrebarea: de ce nu i-a dat pe „pestii” din energie pe mana justitiei? Raspunsul lui Borza este cel putin discutabil. Cica nu avea rost, de vreme ce nimeni nu a fost condamnat pana acum in astfel de cazuri. Si doar nu era sa creeze el un precedent, nu?

Oltchim, salvata tot prin insolventa

Borza sustine ca „reteta” aplicata la Hidroelectrica este singura solutie pentru Oltchim, iar angajatii trebuie sa inteleaga (acum, in prag de iarna) ca, pentru a putea reporni combinatul, sunt necesare disponibilizari. Premierul Victor Ponta a promis  ieri ca guvernul va acorda ajutoare pentru 500 de angajati ai combinatului valcean.

author avatar
Arpad Dobre
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger