AcasăNewsBorcea, asteptat de Valentina la iesirea din penitenciar: "A fost o perioada...

Borcea, asteptat de Valentina la iesirea din penitenciar: „A fost o perioada foarte grea”

Dupa ce a primit vestea mult-asteptata, ca i s-a aprobat liberarea conditionata, fostul boss de la Dinamo s-a putut intoarce acasa. 

In cursul serii urmeaza sa iasa in oras, sa sarbatoreasca alaturi de apropiati

Astfel ca, la doar cateva ore dupa ce Tribunalul Ilfov a pronuntat decizia definitiva care ii reda liberatatea, afaceristul a parasit penitenciarul. In fata incintei l-a asteptat iubita, Valentina Pelinel, care i-a sarit in brate lui Borcea si l-a sarutat cu foc.

Raspunzand intrebarilor jurnalistilor, Cristian Borcea a anuntat cum are de gand sa stearga urmele lasate de cei peste patru ani de detentie: sa stea impreuna cu apropiatii si sa se bucure de fiecare zi alaturi de ei, dar si sa mearga la medic, ca sa isi verifice sanatatea. „A fost o perioada foarte grea, daca nu as fi avut familia si in primul rand pe Valentina (Pelinel -n.n) nu stiu daca si cum treceam, pentru ca este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina. Au fost 4 ani si 3 luni de sacrificii (…) in primul rand dupa aceasta perioada trebuie sa merg cel putin o luna de zile la psihiatrie (…) chiar daca eu par in exterior neschimbat, sa stiti ca in interior au fost multe framantari”, a marturisit fostul actionar dinamovist.

Dupa cum multi isi amintesc, Cristian Borcea era ultimul ramas in detentie din lotul celor 8 „grei” din fotbalul autohton care fusesera condamnati in „dosarul Transferurilor”  de jucatori.  „Am fost mai tanar si cred ca s-a luat dupa varsta”, a comentat afaceristul, raspunzand unei intrebari a reporterilor.

sursa foto: capturi video Antena3

294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger