AcasăNewsBorcea a refuzat 200.000 euro de la Realitatea TV: „Ce, ma, eu...

Borcea a refuzat 200.000 euro de la Realitatea TV: „Ce, ma, eu sunt Columbeanu?!”

Cristi si Alina Borcea au avut parte de o nunta la care putini ar fi putut visa. Acesta e un fapt divers. La TV, romanilor le-a fost prezentat evenimentul ca o desfasurare a prostului gust si nesimtirii, intr-o tara cu oameni saraci, lovita crunt de criza. Acest lucru este o ipocrizie.

Televiziunile s-au ingramadit sa prinda un unghi bun la iesirea mirilor din biserica

In primul rand, putin sunt cei care stiu ca Relitatea TV l-a curtat pe Borcea cu suma de 200.000 de euro pentru a avea exclusivitate  asupra transmiterii evenimentului. Raspunsul finantatorului din Stefan cel Mare a fost sec: „Ce, eu sunt Irinel Columbeanu? Nu-mi trebuie”! Lucru care nu a convenit conducerii editoriale a postului de televiziune. Mai departe. Majoritatea institutiilor de presa au avut reprezentanti chiar invitati la nunta, fiecare acordand importanta evenimentului dupa prioritati. Dar sa chemi intr-un studio TV politiceni si ziaristi care au facut averi din contracte dubioase cu statul, doar ca sa arunce mizerii intr-un eveniment privat, nu tine de deontologie profesionala ci de ipocrizie.

Ipocrizie in capcana careia au cazut si manuitori de marca ai condeiului, care au considerat de cuviinta sa-si risipeasca talentul intr-o vendeta TV. Mai mult, sa prezinti in paralel imagini cu festinul unui eveniment organizat de un om care, pana in prezent, isi poate justifica averea si nu detine functii publice, alaturi de cadre „sugestive” cu dejunul unui roman sarac nu reprezinta sub nicio forma o informare obiectiva ci, mai degraba, o manipulare a opiniei publice. In nicun caz nunta lui Cristian Borcea nu a fost o stire de interes public.

Nasul Becali, One Man Show

Nasii Gigi si Luminita Becali au fost printre prezentele cele mai urmarite de reprezentantii mass-media

Dar pentru ca sunt multi cei care ar vrea sa stie amanunte din culisele acestei nunti, “National” a aflat pentru acestia lucruri mai putin cunoscute. In primul rand, foarte multi politicieni au tinut sa fie prezenti la eveniment in luxoasa locatie de la Ambasad’Or din Otopeni. Printre acestia s-au facut remarcati Adriean Videanu (abia operat la picor si mult mai slab, n.r.) si sotia sa, despre care invitatii au susotit ca arata impecabil. Mai mult, in ciuda faptului ca cei doi ii aveau companioni pe Dan Matei Agathon si Serban Nicolae, fostul primar al Bucurestiului nu si-a dezlipit privirea de la sotia sa. S-au mai facut remarcati Adrian si Dana Nastase, Ilie Nastase si iubita lui Brigitte Sfat care au impartit aceeasi masa cu fostul ministru de interne Cristian David si Vanda Vlasov, partenera sa de viata, si cu Florian Walter, finantatorul Universitatii Cluj.

Alti oameni de fotbal prezenti la eveniment au fost Mitica Dragomir si Mircea Sandu, care, cum era de asteptat, au impartit aceeasi masa. De la petrecere nu a lipsit nici afaceristul libanez Said Baaklini si nici avocatul acestuia, Dan Apostol. Gabriela Vranceanu Firea si Florentin Pandele, Vasile Turcu si Constantin Cerbulescu, seful OPC, s-au mai facut remarcati printre cei aproape 600 de invitati ai evenimentului. De departe, nasul Gigi Becali a fost considerat un veritabil „One Man Show” in ciuda faptului ca Mihai Bendeac a fost si el prezent cu un moment de senzatie, in care l-a parodiat pe finantatorul Stelei. Partea muzicala a fost asigurata de artisti ai momentului precum Andreea Banica, trupa lui Petre Geambasu, Pepe, iar catre dimineata au incins atmosfera Adi Minune, Vali Vijelie si Adi de la Valcea. Invitatii au fost placut impresionati de aranjamentele florale de care s-a ocupat Ioana Sucu, fiica Cameliei Sucu. Un alt element care a surprins nuntasii a fost decizia organizatorilor ca toti ospatarii sa fie grizonati, iar domnisoarele hostess sa aiba toate aceeasi inaltime si anume 1,70 m.

Vezi unul din momentele in care Gigi Becali a facut show!

author avatar
Mihai Pietreanu
1.345 afisari

3 COMENTARII

  1. Pentru a vedea normalitatea oamenilor de afaceri din fotbal sau in general din sport trebuie sa ne raportam la cei din GERMANIA unde corectitudinea e la ea acasa. In Romania se aplica legea junglei in toate domeniile. Cum s-au cladit RAHATII BORCEA, TURCU la Dinamo si BECALI la Steaua, cu sprijinul direct ai unor farisei din Politia Romana si respectiv din Armata Romana.
    Prezenta in Consiliile de Administratie ale F.C. Dinamo a sefilor IGPR Chestorilor de politie, VOICU COSTICA, SANDU FLORIN, BERECHET NICOLAIE, SORESCU DUMITRU, POPA GHEORGHE, FATULOIU DAN, TOBA PETRE, LIVIU POPA a constituit o mana cereasca pentru Borcea si Turcu , acestia au beneficiat de lacomia chestorilor de politie care le-a asigurat spatele pentru a comite toate ilegalitatile posibile de pe lumea asta. Acelasi mod de operare s-a folosit si in cazul lui GIGI folosindu-se de protectia unor generali din armata(chiar ministru BABIUC. MELESCANU, etc), justitia militara si procurori generali. Somnul ratiunii naste in continuare monstri in Romania. Bratul JUSTITIEI in Romania se inmoaie totdeauna si nu poate prinde pe nimeni atunci cand e atinsa de filoxera
    CORUPTIE. Va trebuii sa luptam pentru a-i oferi poporului român condiţiile necesare de a se ridica din îngenunchera seculară şi creea şansa de a renaşte.

  2. Cine se uita, de fapt, la Realitatea? Ce calitate are publicul lor? Si daca tot gresim si ne uitam, ce sa vedem? Mai multa mahala ca acolo nu se gaseste nicaieri. Nu este admisibil ca 24 de ore din 24 sa ai un singur subiect pe care sa-l toci la nesfarsit. Si asta zi de zi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger