AcasăNewsBOMBA! Maria Apostol va coordona strategia de comunicare a Antenei 3

BOMBA! Maria Apostol va coordona strategia de comunicare a Antenei 3

Maria Apostol, unul dintre cei mai experimentati oameni de comunicare de pe piata media, s-a alaturat echipei Antena 3. Ea se va ocupa de strategia de marketing a canalului, dar si de divizia de Stiri, din care face parte Observatorul.

Maria este licentiata in  Jurnalism si a studiat la London Business School. Si-a inceput cariera intr-o agentie de presa, iar mai apoi a continuat in televiziune, avand o experienta de peste 13 ani in stabilirea strategiilor de marketing, comunicare si corporate affairs.

Venirea Mariei consolideaza forta echipei Antena 3, o echipa de jurnalisti profesionisti care a reusit sa plaseze postul de televiziune in top trei al canalelor generaliste, o premiera pe piata media internationala.

Antena 3, singurul canal de stiri din Romania afiliat CNN, a obtinut anul acesta performanta unei nominalizari la prestigioasele premii International Emmy Awards, considerate un echivalent al premiilor Oscar in materie de televiziune. Materialul “Lungul drum spre casa”, realizat de echipa emisiunii “In premiera”, condusa de Carmen Avram, a fost nominalizata la categoria “Current Affairs”. Premiile vor fi decernate la finalul lunii septembrie, la New York.

author avatar
Catalin Dumitrescu
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger