AcasăNewsBoldea: "Am fost terfelit, sunt victima unei telejustitii; s-a dorit rastignirea mea"

Boldea: „Am fost terfelit, sunt victima unei telejustitii; s-a dorit rastignirea mea”

Deputatul Mihail Boldea a sustinut, luni, in fata judecatorilor instantei supreme, ca este nevinovat, ca viata sa sociala, politica si intima i-a fost terfelita, el declarandu-se victima unei „telejustitii”.

Avocatul lui Boldea a spus ca politicianul doreste sa faca declaratii complete despre acuzatiile din dosar si despre plecarea sa, afirmand ca exista o presiune mediatica si „un anumit mod de a prezenta activitatea infractionala si viata inculpatului”. „Se poate ajunge la lezarea vietii intime si a demnitatii clientului meu”, a precizat avocatul. Procurorul DIICOT de sedinta a sustinut ca nu poate fi admisa o asemenea solicitare pe motiv ca este vorba de fapte contrapatrimoniului si ca astfel de fapte nu aduc atingere valorilor expuse de avocat, context in care instanta suprema a respins ca neintemeiata aceasta cerere.

In continuare, Mihail Boldea a spus ca este nevinovat si ca este prima declaratie pe care o face in acest dosar.”Am fost terfelit, viata mea sociala, intima, familiala si politica au fost terfelite. Sunt victima unei telejustitii si a presiunilor mediului politic si a mass-media care au dorit rastignirea mea”, a declarat Boldea. Deputatul Mihai Boldea a cerut, luni, ca recursul privind arestarea sa preventiva sa se judece in sedinta secreta, intrucat publicitatea acesteia ii va aduce atingere vietii intime si demnitatii, insa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins solicitarea politicianului.

De altfel, procedura este ca sedinta de fond, pana la luarea masurii arestarii preventive, sa fie judecata in sedinta secreta, in timp ce recursul este dezbatut in sedinta publica.

Luni, completul de cinci judecatori al instantei supreme judeca recursul lui Mihail Boldea – adus in tara in 27 martie din Kenya la scurt timp dupa ce acuzati in acelasi dosar au fost retinuti de procurorii DIICOT – fata de arestarea lui preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Ciprian Purice
128 afisari

2 COMENTARII

  1. Ar trebui sa nu mai joace rolul de „victima” si sa isi recunoasca toate marsaviile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger