AcasăNewsBogdane, ai innebunit?

Bogdane, ai innebunit?

Rares Bogdan face socoteli ca ospatarii: 4 plus 9 fac 28.000!

5.000 de oameni au protestat la Bucuresti, pentru Realitatea TV. Ba nu, 8.000 pentru Realitatea si 15.000 pentru Digi 24. In total, 33.000, caci de pe ecranul lui Rares Bogdan au mai plecat 10.000. Din alea 8.000, evident. Dupa numai o ora, erau 20.000 la Bucuresti, cu tot cu aia 7.000 din Sibiu. Si inca 1.000 la Iasi, din aia 200 de la Bacau, care au luat-o spre Alexandria sa-i adune si pe cei 4 de acolo. Oradea s-a dus la Suceava, Brasovul s-a dus la Timisoara si Galatiul a venit la Craiova si Calafat, ca sa-i dea patriotului cu restante la stat 50.000. Din care 60.000 erau numai la Digi 24. Bogdane, ai innebunit?

Rares Bogdan face socoteli ca ospatarii 4 plus 9 fac 28000

Titlul nu este o concluzie. Este o curiozitate, caci, din iubirea de tara a marelul carturar de Manastur si lipsa lui Avram Iancu de la proteste vad ca a rezultat un numar prea mic de demonstranti. Bogdane, ai bagat la numaratoare si calul lui Matei Corvin?

Loctiitorul pe proteste

Tendinta lui Rares Bogdan de a umfla lucrurile nu e noua. A inceput de la venirea in Bucuresti, cand vedea securisti urmarindu-l in braseria Athénée Palace, deghizati in scrumiere cu microfon si frapiere cu camere de filmat. A continuat cu insinuarea ca postul de televiziune la care presteaza patriotard are cea mai mare audienta. Probabil peste filmele indiene, nu contest, numai ca la emisiunile lui fata moare la final si sotul ei isi pierde vaca in padure. Sau la pacanele. Sau i-o fura vecinul care, aflam in alt episod, traia cu nevasta-sa. Pe vremea cand era vie. Ce sa mai, final cu bocete. Sa n-ai tu o vaca in casa! Noroc ca jalea nu tine mult, caci vin protestele. Mana cereasca. 2 si cu 2 fac 1.000, o mie si inca una fac 10.000. Ce vor nemultumitii? Vor orice vrea Bogdan sau, surprinzator, Hoandra, loctiitorul pe protestele de sambata seara.

Reportaj cu degetele inghetate

Sa vii de la Cluj, pe jos, la Bucuresti? De ce, doar ca sa platesti 90 de euro pe noapte la hotelul din Otopeni? Ca sa te ninga altfel decat acasa? Sau de la Oradea? Sau de la Iasi? Doar pentru ca vreun ONG a platit drumul si a mai pus si cateva firfirici si pentru mancare? Sa vii ca sa tipi la sediile goale ale Parlamentului, CNA si Avocatului Poporului? Sa vii doar in speranta ca apuci sa te ciomagesti cu jandarmii? Sau ca sa ii iasa lui Rares Bogdan poanta cu 50.000 de protestatari? Multora li s-a parut ca excursia la Bucuresti poate schimba finalul filmului. Fata nu mai moare, si nici vaca nu mai pleaca din casa. Din curte, am vrut sa scriu. Nici pomeneala. Altul ar fi fost finalul daca Firea ii punea sa dea zapada si ii obliga sa plateasca taxa pe poluare fonica si pe urinatul pe copaci sau la coltul blocurilor. Chiar si asa, sa vii doar ca sa faci pipi in Bucuresti nu mi se pare o realizare. Doar daca, din asta, Bogdan, Craisorul Clujului, face un reportaj lacrimos-politic despre chinul desfacerii la prohab cu degetele inghetate.

author avatar
Valentin Boeru
6.002 afisari

8 COMENTARII

  1. Estimările publicațiilor internaționale:

    Deustche Welle – 100.000 de protestatari în țară, dintre care peste 60.000 în București
    http://www.dw.com/en/mass-protests-in-romania-stop-corruption/a-42240041

    The Guardian – 50.000 în București
    http://www.theguardian.com/world/2018/jan/21/tens-of-thousands-protest-against-corruption-in-romania

    Euronews – 50.000 în București
    http://www.euronews.com/amp/2018/01/20/watch-romanians-march-towards-bucharest-for-anti-corruption-protest

  2. La noi la Baia Mare am inteles ca manifestantii au primit cite 150 lei pentru 3-4 ore de urlat la stele unii dintre ei fiind foarte multumiti si foarte interesati de data viitorului miting .Rusine voua milogilor lipsiti de caracter si minima personalitate

  3. Eu cred ca aufost 30000 in B si 40 cu totul. DAR nu e important nr ci expresivitatea si puterea cerintei. Asa la Tm au fost 50 oameni in 89 pe 16.S-a cerut, ce s-a cerut? S-a cerut:legi ale justitiei care sa ne apere pe noi nu pe voi, jos coruptia, jos mafia politica, sa nu se joace cu tara de-a guvernarea, decomunizarea administratiei serviciilor justitie politicului si instititiilor, in general oamenii vor o viata mai buna in care sa traiasca sa nu mai plece. Oamenii vor alceva decat ceva.

  4. base ne-a dat raspunsuri timp de zece ani ,iar ioha asteapta raspunsuri de la altii dar raspunderile lui unde sunt ?? Sau asteapta sa le dea prin ,, guvernul meu ” ???

  5. Cineva intreaba de solutii. Pai principala solutie e deschiderea unui centru Antimafia comparabil cu cel din Italia. Atunci impusti si coruptia si justitia si politicul 3 in 1 ca samponu. La cel cu plecatul sa stii sa-i legi de pamant ca, Cuza ca Mihai Voievod cel Brav-sa stii ca daca te prinzi de pamant si-l muncesti 5 ani ai un ban de la stat chiar daca saraceste castiga romani si la sfarsit productie dupa 10 ani mai mult, la genii la fel credeti ca Eminescu nu era silit sa invete filosofie in Europa sau Porumbescu filarmonica sau Vlaicu aerodinamica?Dar erau platiti sa studieze si incadrati in tara in special de liberali si conservatori dar nu erau pribegiti pe la Oxford ca acum jimbata Abramburica ar trebui sa stie cum… Iata deja 2 solutii, la fel vrei TGV si autostrazi in 3 ani aduci chineji japoneji, voua va ie ca nu ia Casuneanu casu de partid si Necolaiciuc surubu Chefere pt pezdeu…

  6. De ce ar fi facut Mazere Guse or Ghita televiziuni de stiri si nu tembeliziuni in cinstea partidului?pt simplu fapt ca au tel elctoral prin sistem cu buton din servicii. Ai tv ai elector ai elector ai partid ai partid ai putere ai putere ai bani ai bani te poti divide ca euglena aratand ce tare esti. Fals. De fapt televiziunea trebuie sa merga invers propotional cu deviza banului-ochiu draccului, inconstienta, imoralitate ci CREDINTA, MORALITATE, CONSTIINTA. Virtuti ce nu pustiesc sau pribegesc valori etice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger