Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bogdan Stanoevici si Sanda Ladosi vor conduce Circul Globus

Bogdan Stanoevici si Sanda Ladosi vor conduce Circul Globus

Autor:

Pe baza unei dispozitii semnata de Gabriela Firea, Primaria Capitalei l-a numit pe Bogdan Stanoevici director general interimar al Circului Globus din Bucuresti, si pe Sanda Ladosi in  pozitia de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic.

 

sanda ladosi bogdan stanoevici 800x534 Bogdan Stanoevici si Sanda Ladosi vor conduce Circul Globus“Sunt convinsa ca experienta artistica si manageriala a domnului Stanoevici, precum si perioada destul de lunga in care a fost in contact permanent cu lumea artistica occidentala il recomanda cu prisosinta pentru aceasta pozitie. De asemenea, cariera din showbiz a Sandei Ladosi ii va facilita interactiunea cu aceasta lume atat de speciala care este lumea circului. Le doresc amandurora mult succes si sper sa duca la bun sfarsit proiectul acesta atat de ambitios in care s-au angajat. Ii asigur, de asemenea, de intreg sprijinul meu pe toti angajatii circului”, a declarat primarita Bucurestiului.

Fost secretar de stat in Ministerul Culturii in perioada ianuarie — decembrie 2015 si ministru delegat pentru romanii de pretutindeni in Guvernul Victor Ponta, Stanoevici este de profesie actor. Inainte de 1989, a parasit Romania, stabilindu-se in Franta, unde si-a continuat cariera actoriceasca. Stanoevici a revenit in Romania in anul 2011.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!