Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bogdan Olteanu scapa de arestul la domiciliu si ajunge sub control judiciar, cu unele interdictii

Bogdan Olteanu scapa de arestul la domiciliu si ajunge sub control judiciar, cu unele interdictii

Autor:

Dupa mai bine de o luna si jumatate in care fusese plasat in regim de arest in propria locuinta, fostul numar 3 din statul roman va fi cercetat in libertate, insa sub control judiciar.

 

Bogdan Olteanu 31 333x500 Bogdan Olteanu scapa de arestul la domiciliu si ajunge sub control judiciar, cu unele interdictii

Bogdan Olteanu

O decizie in acest sens au luat, joi in jurul pranzului, magistratii Instantei Supreme. Masura vine “la pachet” cu o serie de obligatii pe care Bogdan Oltenau le are de respectat, printre care aceea de a se prezenta periodic la politie ori la DNA, de cate ori este chemat, dar si sa nu ia legatura cu mai multe persoane, printre care actualul presedinte al Senatului, fostul premier Tariceanu, afaceristul Vintu, sau fostul guvernator al Deltei Dunarii, Liviu Mihaiu.

Hotararea instantei a fost luata in dosarul in care Bogdan Olteanu a fost trimis recent in judecata, fiind acuzat de trafic de influenta. De altfel, la momentul trimiterii cauzei catre instanta, procurorii anuntau faptul ca vor propune Inaltei Curti ridicarea masurii arestului la domiciliu si plasarea fostului viceguvernator BNR sub control judiciar, cea mai blanda varianta a cercetarii preventive.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!