AcasăNewsBogdan Hossu, urmarit de DNA pentru nepotism de miliarde!

Bogdan Hossu, urmarit de DNA pentru nepotism de miliarde!

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, procurorii anticoruptie au luat in vizor mai multi lideri sindicali si adevaratele „curti regale” constituite, pe solide interese financiare, in jurul acestora.

Bogdan Hossu este suspectat ca le impartea rudelor banii sindicalistilor

Printre cei vizati se afla si Bogdan Hossu, presedintele Confederatiei Sindicale „Cartel ALFA” , suspectat ca ar fi atribuit lucrarile de reparatii a doua hoteluri apartinand sindicalistilor firmei unui nepot de-al sau.

Totul in familie!

Marius Petcu va sta sapte ani dupa gratii

Fiind avertizat ca se afla sub stricta monitorizare a procurorilor anticoruptie, liderul sindical a incercat sa contraatace, depunand o reclamatie la Inspectia Judiciara a Consiliului Superior al Magistraturii impotriva conduitei procurorilor Claudia Rosu si Lucian Papici. Adica tocmai cei doi magistrati care ancheteaza modul in care a fost atribuit contractul de reparatii capitale a hotelurilor „Carpati” din Predeal si „Parang” din Olanesti, apartinand S.C. Alfa Hotels SRL.

07.03.2012 – „National” a dezvaluit anchetarea lui Bogdan Hossu

Reparatiile  au fost incredintate, dupa cum reiese din cercetarile procurorilor, unui nepot de-al lui Bogdan Hossu. Care, stranie coincidenta, a atribuit lucrarile in subantrepriza unei alte firme. Al carei patron este nimeni altul decat ginerele aceluiasi Bogdan Hossu! Asa ca plata de citeva miliarde bune de lei vechi a ramas „in familie”!

Coleg cu Petcu

Din informatiile noastre, procurorii DNA s-ar fi autosesizat de acest caz in care este implicat Bogdan Hossu in urma cercetarii spetelor care il priveau pe Marius Petcu, fostul presedinte al „CNSLR – FRATIA” si al Federatiei „SANITAS”. Petcu a fost deja condamnat pentru fapte de coruptie la sapte ani si jumatate de inchisoare cu executare. Iar acum si Bogdan Hossu, fostul sau coleg de lupta sindicala, este cercetat de comiterea unor fapte asemanatoare. Printr-un comunicat oficial, DNA a tinut sa precizeze ca Bogdan Hossu nu are calitatea de invinuit sau de inculpat in niciun dosar. Ceea ce nu inseamna insa ca nu il monitorizeaza atent, tinand cont ca nici Sorin Dimitriu, presedintele Camerei de Comert nu a fost invinuit pana in momentul retinerii sale, desi era filat de peste un an…

Florin Marcu

author avatar
eNational
1.922 afisari

3 COMENTARII

  1. nu exista niciun dubiu ca sarlatanii sindicalist (liderii) fac excrocherii in interes personal. Este momentul ca toti liderii de sindicat sa fie cercetati si dupa caz pedepsiti. Asemenea lui hosu este sigur si marica prezentat in presa dar reabilitat de televiziunea turnatorului felix (voiculescu)
    Acestia sunt niste jigodii, spun ca lupta pentru muncitori…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger