AcasăNewsBogdan Hossu si Ion Radoi le pun talpa sindicalistilor care vor sa...

Bogdan Hossu si Ion Radoi le pun talpa sindicalistilor care vor sa iasa in strada

Bogdan Hossu cade la pace cu toata lumea

Conditiile actuale sunt mai mult decat prielnice pentru organizarea unor mari mitinguri de protest. Toamna tarzie imbie la stransul pe strazi, criza continua sa muste tot mai adanc din veniturile si asa anemiate  ale oamenilor muncii, dar miscarile sindicale de amploare se lasa inca asteptate.

Bogdan Hossu cade la pace cu toata lumea

Si, dupa cum sustin sursele noastre, nici nu vor avea loc pana la alegeri, cu exceptia unor pichete de fatada. Si asta pentru ca liderii cu cea mai mare influenta in miscarea sindicala de la noi, in frunte cu Bogdan Hossu si Ion Radoi, au invatat ceva din „lectia” Marius Petcu.

Ion Radoi spera ca procurorii sa nu il urmareasca si in capitala Frantei

Si, presati acum de cele doua tabere politice rivale care lupta pentru putere, incearca sa faca pe mortii in papusoi, cel putin pana se va lamuri cine este marele castigator.

Dosare vechi

Singurul care a miscat in aceste vremuri tulburi pe „piata” protestelor sociale a fost presedintele Cartel ALFA, Bogdan Hossu. Acesta a organizat o serie de pichetari la care au participat, in medie, cate 30 de persoane. Iar sursele noastre sustin ca, in acest mod, Hossu a incercat sa impace si capra Puterii, dar si varza Opozitiei. Pentru ca, avand unele dosare gata lucrate in spate, dar carora nu li s-a dat drumul, acesta a fost somat de reprezentantii loiali Palatului Cotroceni sa declanseze sarabanda mitingurilor sindicale. Numai ca, prinzand de veste, mesagerii USL i-au transmis ca acum au si ei toate parghiile necesare pentru a verifica cele peste 30 de firme apropiate de acesta si despre care se spune ca ar „capusa” in voie bugetele anumitor institutii. Asa ca, dupa cum sustin aceleasi surse, Bogdan Hossu s-a decis , la fel ca in bancul cu gaina, nici sa stea, nici sa fuga, ci doar sa se impiedice. Cu anemicele pichetari organizate pana acum.

Spriturile s-au mutat la Paris

Chiar daca nu mai detine demnitati sau inalte functii,  Ion Radoi continua sa aiba un cuvant greu de spus in miscarea sindicala. Atata doar ca, aflat in aceeasi situatie santajabila ca si Hossu, liderul de facto al sindicalistilor de la metrou incearca sa se ascunda de cei care il preseaza sa-si scoata oamenii in strada, refugiindu-se tot mai des la Paris. Acolo unde a mutat celebrele sedinte stropite cu sprit, in compania locotenentilor sai, departe de procurorii din tara. Astfel ca „mogulii” miscarii sindicale isi indeamna membrii cu chef de proteste sa stea dracului inchisi in case, cel putin pana trec alegerile…

author avatar
Toni Matei
856 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger