AcasăNewsBodog a decis o demitere, pe fondul intarzierilor in achizitionarea vaccinului antigripal

Bodog a decis o demitere, pe fondul intarzierilor in achizitionarea vaccinului antigripal

Prof. Dr. Florian Bodog, ministrul Sanatatii participa la ceremonia de preluare a mandatului presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), de catre conferentiar universitar doctor Marian Burcea in Bucuresti, marti 21 martie 2017. GOTTFRIEG SHOMPHEL / MEDIAFAX FOTO

La doar cateva ore, practic, de cand premierul ii transmitea, pe un ton categoric, in debutul sedintei de Guvern, sa ia masuri in privinta responsabililor cu intarzierile ce tin de achizitia vaccinului antigripal, ministrul Sanatatii a decis deja cine pleaca din functie.

Concret, dinspre Ministerul Sanatatii s-a anuntat – scurt si cuprinzator- ca Bodog a dispus demiterea sefei Directiei Generale de Sanatate Public. „Pe fondul intarzierilor inregistrate la procedura de achizitie a vaccinului antigripal, ministrul Sanatatii, domnul Florian Bodog, anunta astazi demiterea din functie a doamnei Amalia Serban, director general al Directiei generale de asistenta medicala si sanatate publica din cadrul Ministerului Sanatatii”, suna precizarea venita, in cursul dupa-amiezii, dinspre MS.

Cititi si: Bodog, apostrofat de Tudose pe tema vaccinurilor: Nu se poate!

author avatar
Cristina Stefan
513 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger