AcasăNewsBocitoarea Rares Bogdan se incurca in jocurile de putere

Bocitoarea Rares Bogdan se incurca in jocurile de putere

Craisorul Manasturului face jocurile unei societati comerciale. Mai domol cu alea ale Puterii

Cand Imparatul de Manastur, si ma abtin de la rimele care-mi trec prin minte ca expresul prin gara Ciulnita, ei bine, cand Imparatul asta a zis ca e urmarit de securisti prin Bucuresti am fost indulgent cu el. Si eu, si colegul Razvan Boanchis i-am spus ca e vorba fie de omuleti verzi care nu suporta prostii, fie de ursi Panda care-l fugaresc pe Calea Victoriei. Cand mi-a fost drag, i-am declarat de la obraz „Boule, ce dor imi e de tine”, gandindu-ma, recunosc, la boul Rares al bunicului meu. Iar cand mi-a demonstrat eruditia, in semn de apreciere si respect i-am spus „Ba, Excelenta!”, pentru ca nu gaseam litera „F” pe tastatura asta stearsa.

Craisorul Manasturului face jocurile unei societati comerciale Mai domol cu alea ale Puterii

Acum, insa, menestrelul cu o singura coarda de rezonanta, si aia la turul nadragilor lui Iohannis, tine sa-mi demonstreze cat m-am inselat in privinta lui cand l-am pretuit. Nu ca as fi dat vreun ban pe el, n-are pret, eu l-am luat de pe Facebook, la liber.

Mai trist ca o meduza

Facebook, in caz ca nu v-ati prins, este iarmarocul unde copiezi de la altii si treci in contul mintii tale ajungand genial, unde Iohannis arata ce spune, nu si ce gandeste, este locul ideal in care stergi ce nu-ti convine si rezulta ca doar tu ai dreptate. Este si locul din care, de asemenea, un Rares Bogdan caraie ca o cloata batrana ca va sa vie zavera peste el. Sigur ca nu se intampla, dar asa, preventiv, sa mai faca niste valuri si sa atraga atentia asupra pericolului reprezentat de PSD.  A vazut – sa ma iertati! – ca a luat-o-n bot cu legile Justitiei ca Malin Bot cu jandarmii care i-au agresat personalitatea si talentul de a chiui, si acum a descoperit ca Dragnea a dat dispozitie sa i se inchida Realitatea. Bine, fie vorba intre noi, tu, Bogdane, bufonule ratacit in hatisurile intelectuale ale Regatului, pierdusesi demult realitatea. Pe aia TV de cand ai concluzionat, trist ca o meduza careia nu i-a reusit monta, ca e cea mai tare televiziune. Ai dreptate, ea cadea din ce in ce mai jos si nu se spargea cand dadea cu fundul de audiente. Realitatea cealalta ai pierdut-o cand ai descoperit ca ai sediul la intrarea in Bucuresti, desi noi si baietii de pe Dorobanti stim ca esti la margine. Asa se intampla cand vii la oras.

Alba-neagra cu Fiscul

Boceste trubadurul iohannist de oful televiziunii pe care o da ca si inchisa. Boceste insa de pe coastele americane, ca un capitalist sadea ce este. E mai capitalist decat Gusa, cel care nu stii daca este patronul sau tichia de margaritar a show-urilor ratate despre politica. In locul lui Cozmin Gusa, l-as da afara. Nu se poate sa fii mai capitalist decat patronul, asta e mistocareala pe fata a capitalismului. Asta, Bogdan vreau sa zic, zice ca Dragnea vrea sa-i inchida gura pentru ca televiziunea mu vrea sa taca, mu lauda si mu este teleormanizata. Nu e greseala, bai Avram Iancu fara caval si istorie recenta, e corect scris. Mu. De ce? Ia mai gandeste-te. Si puneti ghilimele la creier chiar si cand ma injuri. Nu ai tu atata imaginatie cate pot scrie eu fara „ma-tii”. Nu, bucatica de patriotism umflat ca un pesmet in cana de ceai pe vremea cand tu nu faceai armata, ca barbatii sau cu barbatii, Realitatea poate sa fie inchisa pentru ca nu ai platit cele 26 de milioane de euro, datoriile la stat. Si mai faci si alba-neagra cu Fiscul si cu banii romanilor, ca baietii aia nervosi de la Dristor, la metrou. Sau n-ai mers cu metroul? Iti spun eu ce e ala. E trenul pe care nu l-a luat Badea Cartan cand a fost la Roma, da’ sa nu uiti.

author avatar
Valentin Boeru
3.763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger