AcasăNewsBocean, arestat preventiv

Bocean, arestat preventiv

La o zi de cand a fost initial audiat, iar ulterior retinut pentru 24 de ore, coordonatorul Politiei Locale din sectorul 1 a fost arestat.

Acuzat de procurorii DNA in vizorul carora a intrat de trafic de influenta in forma continuata, Bocean – la data faptei consilier al Primarului Sectorului 1 Bucuresti, pe sectorul de ordine publica, coordonator al Politiei Locale a Sectorului 1 Bucuresti – a fost prezentat, in cursul primei zile a lunii in curs in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Iar judecatorii de la Tribunalul Prahova care au judecat cererea procurorilor au decis, dupa ce analizat probele si argumentele anchetatorilor DNA, sa admita – conform Romania TV- solicitarea acestora din urma, astfel ca Bocean ajunge in arest preventiv. Cum decizia nu este una definitiva, barbatul poate spera intr-un rezultat favorabil al contestatiei deciziei.

Procurorii anuntau, deunazi, ca „in perioada 2009 – 2014, inculpatul Bocean Emanoil a pretins si primit de la oameni de afaceri sume de bani sub forma unor “comisioane”, in cuantum total de 2.256.000 lei, pentru ca in schimb sa isi exercite influenta asupra persoanelor cu putere de decizie din Politia Locala si Primaria Sectorului 1 Bucuresti astfel incat, prin licitatii trucate sau prin atribuire directa, firmele oamenilor de afaceri respectivi sa obtina contracte de lucrari publice de la institutiile mentionate”.

sursa foto: ziarulincomod.ro

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger