AcasăNewsBoc, varianta populara a UNTOLD

Boc, varianta populara a UNTOLD

Emil Boc a baut palinca si s-a prins in hora la UNTOLD

Clujul este un oras in ascensiune care a inflorit dupa ce de cativa ani acesta gazduieste cunoscutul festival UNTOLD. Edilul, Emil Boc, a fost de fiecare data prezent la aceasta festival considerand ca petrecerile pot sa-i aduca bani frumosi pentru orasul din inima Ardealului.

Emil Boc a baut palinca si s a prins in hora la UNTOLD

La deschiderea din acest an a UNTOLD primarul Clujului a petrecut o seara de neuitat cu tinerii care au venit la deschiderea festivalui. Pe de alta parte, Emil Boc nu a ratat nicio petrecere legata de festival. Presa locala l-a surprins pe edil, alaturi de sotie si cele doua fete, petrecand savuros in fiecare zi a festivalului. Mai mult, pe contul sau de socializare, Emil Boc a postat filmari din zilele de sarbatoare. Acesta apare alaturi de mai multi tineri si de cei din ansamblul ”Martisorul” in Parcul Central al orasului dansand intr-o hora. Ziarele locale au scris ca acesta a testat si o palinca, pe langa hora care a incins spiritele. ”Emil Boc apreciaza dansurile si palinca”, au scris pe Instagram cei prezenti la petrecere. Pe de alta parte, mai multi cetateni au facut sesizari pe site-ul Primariei Clujului unde s-au plans de zgomutul de la UNTOLD din timpul noptii. Primarul le-a raspuns scurt si taios: ”Aduce beneficii orasului”, a postat Emil Boc pe site-ul Primariei.

author avatar
Ramona Feraru
327 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai aduce boule doar zgomot si teroare la batrani si la spitale, nu aveti si voi uite pe Campia Libertății loc tre sa sperii bolnavii? Nu pyneti o limita de decibeli?Faceti ca bolnavii tvr la Cerbul de Aur au dat pana au spart toate comorile din muzeul istoric. Mare taran Boc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger