AcasăNewsBoc: Obiectivul nostru este ca PDL sa obtina 25% din voturi alegerile...

Boc: Obiectivul nostru este ca PDL sa obtina 25% din voturi alegerile locale la nivel national

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat vineri la Cluj ca obiectivul partidului pentru alegerile locale este sa obtina 25% din voturi la nivel national, ca prima etapa pentru continuarea guvernarii dupa 2012.

Membrii PDL au sarcini si responsabilitati in perioada urmatoare pentru atingerea acestui obiectiv, a adaugat Boc. „Am discutat si probleme care tin de pregatirea partidului pentru alegeri, le-am dat cateva date nationale cu privire la ceea ce inseamna campania partidului.

Obiectivul nostru este ca PDL sa obtina 25 la suta la alegerile locale ca prima etapa pentru continuarea guvernarii dupa 2012. si de aici inainte fiecare cu sarcini si responsabilitati pentru punerea in aplicare a acestui obiectiv pe care l-am stabilit”, a spus liderul democrat-liberalilor, dupa o intalnire cu reprezentantii Biroului Permanent Judetean al PDL Cluj, potrivit Mediafax.

152 afisari

5 COMENTARII

  1. HA HA Ha !!!Boc: Obiectivul nostru este ca PDL sa obtina 25% din voturi alegerile locale la nivel national””” Ha Ha ! Poate 0,2%!

    • Urat mai vorbesti(scrii) si asta nu face decat sa te descalifice!legat de procente,regret ca nu ne putem contacta dupa locale si mai ales parlamentare sa vedem,sa constatam impreuna faptul ca USL va avea o mare surpriza!

    • Esti complexat si marginit. 0,2 % e coeficinetul tau de inteligenta, si oricine ar incerca sa iti explice ceva nu ar avea loc in memoria ta.

    • Esti satisfacut de comentariul tau ? Doar onomatopee si zeflemea. Din pacate cei mai multi in jurul nostru sunt ca tine si e greu sa educi si sa alfabetizezi atitia. Daca ati avea bun simt ne-ar fi mai usor si noua si voua. Insa dupa cum constati, eu sunt relaxat si tu crizat, iar orice alt guvern o sa vina ai sa concluzionezi ca tie iti va fi la fel, si mie deasemenea. Problema pentru tine esti chiar tu prietene…

  2. PDL, acest grup mafiot, trebuie sa iasa din politica si sa ajunga in fata tribunalul poporului pe care l-a umilit. Boc este fata vazuta, udrea e responsabila cu aranjamentele iar peste toti – vinovatul a toate – este base. Dar mai sunt si altii… Oare Videanu, olteanu, toader et comp. nu trebuie si ei luati la intrebari ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger