AcasăNewsMOTIUNEA DE CENZURA Boc: Nu are capacitatea Opozitia sa stranga 231 de...

MOTIUNEA DE CENZURA Boc: Nu are capacitatea Opozitia sa stranga 231 de voturi

Liderul PDL Emil Boc a declarat, la inceperea sedintei plenului Parlamentului in care se dezbate si voteaza motiunea de cenzura inaintata de USL la adresa Guvernului Ungureanu, ca demersul nu are sanse sa treaca.

„Nu vor fi suficiente voturi. Nu are capacitatea Opozitia sa stranga 231 de voturi, cel mai important pentru tara este sa avem stabilititate economica. Cred ca acest demers nu ar trebui sa aiba succes. La nivelul Coalitiei exista solidaritate, ea se va arata la votul de la motiune. Putine surprize se mai pot intampla astazi. Cred ca jocurile din punctul de vedere al transfeurilor s-au incheiat. Mai pot sa apara, practic, nu le excludem in totalitate”, a declarat Boc.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, depusa de USL saptamana trecuta, intitulata “Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”, este dezbatuta si votata astazi, in cadrul sedintei comune a Senatului si a Camerei Deputatilor, incepand cu ora 9.00.

Liderii opozitiei au declarat ca au 227 de voturi confirmate, din cele 231 de voturi necesare pentru ca motiunea de cenzura sa treaca.

 

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger