AcasăNewsBoc, despre restituirea proprietatilor: Nu e un subiect usor, speram ca si...

Boc, despre restituirea proprietatilor: Nu e un subiect usor, speram ca si opozitia sa aiba contributii

Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, marti, inainte de sedinta Biroului Permanent National (BPN) al partidului ca proiectul de lege privind restituirea proprietatilor „nu este un subiect usor” si ca spera ca si opozitia sa-si aduca contributia necesara la rezolvarea acestei chestiuni.

Intrebat daca au existat tensiuni in sedinta de marti a Coalitiei pe tema proiectului de lege privind restituirea proprietatilor, Boc a raspuns: „Subiectul acesta se discuta de peste sase luni in Coalitie, nu este un subiect care sa fie unul usor, de aceea el va mai avea si multe alte discutii politice in Parlament, speram ca si opozitia sa-si aduca contributia necesara la rezolvarea acestei probleme care tine de Romania, nu doar de coalitie, pentru ca, potrivit Curtii Europene a Drepturilor Omului, trebuie ca pana in 15 iulie proiectul sa afie adoptat de catre Parlament”.

Fostul premier nu a precizat daca in Coalitie s-a ajuns la un acord pe tema acestui proiect. „Punctele de vedere au fost exprimate, urmand ca Guvernul sa le sintetizeze”, a declarat Boc. „Guvernul urmeaza ca in saptamana aceasta sau saptamana viitoare sa fie discutat in Guvern proiectul de lege, dupa care decizia finala va apartine Parlamentului”, a mai spus liderul PDL, potrivit Mediafax.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger