Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Boc, aproape cinci ore la DIICOT: Am raspuns la toate intrebarile

Boc, aproape cinci ore la DIICOT: Am raspuns la toate intrebarile

Autor:

Dupa aproape cinci ore petrecute in sediul DIICOT din Capitala, primarul clujean a parasit cladirea, dar nu a plecat inainte de a face si cateva precizari in fata presei.

 

EMIL BOC 7 300x252 Boc, aproape cinci ore la DIICOT: Am raspuns la toate intrebarile“Am raspuns la toate intrebarile care mi-au fost adresate legate de (…) de aspecte pe care le am in relatia cu profesorul Mihai Lucan. Am spus ca am avut si am o relatie de respect profesional si institutional, avand in vedere prestigiul dlui profesor. La Cluj, vreau sa fie clar pentru toate lumea, investitorii (…), daca au cadru legal, sunt sprijiniti de Primaria Cluj”, a declarat, printre altele, Emil Boc.

Totodata, ca reactie la acuzatiile pe care i le aduce, in cazul de fata, deputatul Ungureanu, de la USR, Boc a dat de inteles ca nu exclude varianta de a se adresa instantei. “N-am dat in judecata in viata mea pe nimeni, pana acum (…) evident ca lucrurile nu le voi lasa sa scape de sub control”, a sustinut primarul clujean.

“Am apreciat rabdarea si dorinta dlui procuror de a afla adevarul”, a tinut sa mai sublinieze Boc, inainte de a mentiona ca avocatii medicului Mihai Lucan au fost prezenti la audierea sa, miercuri.


1 Comentariu la Boc, aproape cinci ore la DIICOT: Am raspuns la toate intrebarile

  1. Darie a lui Darie

    Lasa prostituatule ca si tu ne-ai tinut 5 ani cu chioru si amanta lui tanti Nuti sperietoarea putzi si a constituti a virtuti si a putinti


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!