AcasăNewsBoc a vrut sa fie mai inalt, Berlusconi l-a tras jos (VIDEO)

Boc a vrut sa fie mai inalt, Berlusconi l-a tras jos (VIDEO)

Premierul italian Silvio Berlusconi a ajuns la Palatul Victoria unde, impreuna cu premierul Emil Boc, va conduce reuniunea interguvernamentala romana-italiana. Boc l-a intampinat pe Berlusconi in fata cladirii guvernului. O fanfara a intonat cele doua imnuri, iar o garda militara a prezentat onorul.

La momentul pozei, dupa un obicei mai vechi, Emil Boc s-a suit pe o treapta mai inalta decat Berlusconi. Premierul italian, nici el prea daruit de natura pe inaltime, l-a tras de mana pe omologul sau, readucandu-l la acelasi nivel. De altminteri, privind scena, dezinvoltura lui Berlusconi crea impresia ca el este gazda.

Berlusconi are programata la Bucuresti o runda de convorbiri cu Emil Boc, si una, probabil marti, cu Traian Basescu.

Printre subiectele aflate pe agenda intalnirilor, se afla aderarea Romaniei la Spatiul Schengen sau problemele comunitatii romaneasca din Italia.

Presa din Peninsula a speculat ca Berlusconi a ales sa vina la Bucuresti exact in zilele cand trebuia sa fie la tribunal. Luni premierul italian avea programata o audiere preliminara in cazul Mediatrade, in care este acuzat de frauda fiscala si deturnare de fonduri. Marti era programata o audiere in celebrul scandal Bunga Bunga, in care Berlusconi e acuzat de trafic de influenta si favorizarea prostitutiei cu minori.

[youtube]i4aKvqn_0cc[/youtube]

author avatar
A.P. Redactor
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger