Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » BNR, alergica la salariile bugetarilor de rand

BNR, alergica la salariile bugetarilor de rand

Autor:

Banca Nationala Romana s-a bagat si ea in seama in scandalul iscat din cauza majorarii salariilor medicilor si dascalilor. PIB-ul mioritic nu poate face acestor majorari salariale pentru ca Romania ”trebuie sa tina cu dintii” de deficitul bugetar convenit cu UE, a decretat fara drept de replica Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Mugur Isarescu.

 

vasilescu.659ueks7z2 BNR, alergica la salariile bugetarilor de rand

Confruntat cu marirea salariilor doctorilor si profesorilor, PIB-ul care a supravietuit tuturor salariilor si pensiilor nesimtite destinate demnitarilor si baietilor destepti isi va da duhul, sustine consilierul guvernatorului BNR

Intrebarea legitima care apare in acest caz este de ce nu a tinut Romania cu dintii de buget si de deficit atunci cand presedintele, guvernantii si parlamentarii si-au majorat, cu tupeu maxim, propriile salarii. Este adevarat ca nu poti cere corectitudine si excelenta de la demnitari platiti cu cateva sute de euro, dar nici medicilor si profesorilor nu poti sa le ceri sa-si faca exemplar meseria contra unui salariu mediu de nici 2.000 de lei. Daca Romania este chiar atat de saraca (furata mai exact), atunci salariile trebuie sa fie de mizerie de la vladica la opinca si atunci da, ar avea cat de cat un rezon reactiile isterice ale BNR ori de cate ori salariile romanilor cresc cu cate un leu. Cum insa demnitarii au avut grija sa-si traga inclusiv pensii de lux iar BNR sta pe lefuri atat de tepene incat se jeneaza sa le faca publice (vezi cazul salariului guvernatorului Isarescu), tipatul ca din gura de sarpe atunci cand medicii si profesorii primesc cateva procente in plus depaseste limitele ipocrizieei si o da in curata nesimtire.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!