AcasăNews”Blonda de la Cotroceni” uita ca a stat la masa cu ”binomul”

”Blonda de la Cotroceni” uita ca a stat la masa cu ”binomul”

Elena Udrea ridica piatra impotriva magistratilor aflati in solda lui Coldea ignorand vremurile in care si ea coabita de minune cu ”statul paralel”

Instalata comod in Costa Rica, Elena Udrea tuna si fulgera la adresa judecatorilor ”santajabili si prost pregatiti” manevrati de Coldea & Comp., care isi permit sa o judece pe ea.

Elena Udrea ridica piatra impotriva magistratilor aflati in solda lui Coldea ignorand vremurile in care si ea coabita de minune cu statul paralel

Pe scurt, fosta ”blonda de la Cotroceni” povesteste acum despre ”completele de comanda” formate din magistrati care nu indrazneau sa iasa din cuvantul lui Florian Coldea. Un Coldea care actiona sub ochii lui George Maior – acesta din urma fiind de altfel si cel care i-ar fi explicat Elenei Udrea cum au stat lucrurile cu condamnarea lui Adrian Nastase. Caz tragic care i-a stors lacrimi sensibilei Udrea in seara cand a fost arestat fostul premier, dupa cum a povestit duduia. Foarte frumos, uite o doamna din care se revarsa compasiunea. Problema este insa alta: unde era doamna cu compasiunea ei cu tot atunci cand ”binomul” lucra pentru Traian Basescu si cand ea statea la masa cu ”statul paralel”? Sau atunci cand tot ce misca in Romania – guvern, institutii, PDL era facut pres sub tocurile ei, de frica lui Basescu? Victima si nu prea a Justitiei in prezent (sa nu uitam ca madama a sters putina si e greu de crezut ca o sa-si mai fluture prea curind coama blonda prin Romania), Elena Udrea povesteste cate in luna si in stele despre Coldea, Kovesi, Maior etc dar niciodata despre rolul ei din acele vremuri. Niste vremuri in care se plimba ca acasa prin Cotroceni, era la curent si isi baga nasul in toate si nimeni nu-si permitea sa-i spuna da-te mai incolo. Si-a permis intr-un final Vasile Blaga iar Basescu a distrus intreg PDL-ul drept raspuns, dar asta e o alta poveste. Revenindstrict la Udrea, bine ar fi ca memoria sa-i fie mai putin selectiva atunci cand amintirile o chinuiesc. In caz contrar, povestea pute pana aici a ipocrizie crasa cu toata distanta imensa dintre Romania si Costa Rica .

author avatar
Simona Badulescu
1.060 afisari

2 COMENTARII

  1. Fost Ministru al Dezvoltarii si Economiei!

    Guvernul de tehnocrati de dupa revolutie, lucra cu Institute intregi de cercetare din tara si strainatate atunci cand au intocmit strategii si noile legi ale economiei… Aceste Institute astazi nu le mai avem, ele pot reprezenta cu adevarat inteligenta unei tari, fara sa fie furate de mirajul ideologiilor politice.
    Noi insa preferam sa platim regeste servicii si servicii … care ne stabilesc directia si nu ne asigura siguranta!
    Asa vrem!

  2. Face parte din acel binom din acea dictatura luminata pe care o instaura. Pe cine mai incearca sa minta, pe costaricani? Sa-i aduc aminte ca a dus de 3 ori degetul la nas? Cat de proasta sa fii sa mergi la Paris la shoping ca ministr, cu sefa Dicot? Ba mai mult sa mai fi si fudul sa fugi cu ea in Costa Rica? Adica cat de proasta esti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger