AcasăNewsUPDATE: Bloc evacuat in urma unui incendiu, in Bucuresti. Trei copii au...

UPDATE: Bloc evacuat in urma unui incendiu, in Bucuresti. Trei copii au avut nevoie de ingrijiri medicale

UPDATE: Trei copii s-au simtit rau dupa ce au inhalat fumul degajat dupa izbucnirea incendiului, unul dintre ei fiind transportat la spital. Alti doi adulti au avut nevoie de ingrijiri medicale, acuzand probleme respiratorii.

Un bloc din Capitala a fost evacuat, luni dupa-amiaza, dupa ce la etajul sapte a izbucnit un incendiu, urmat de foarte mult fum.

(foto: emaramures.ro)

La aceasta ora nu se stie daca sunt locatari care au avut nevoie de ingrijiri de la medicii de pe ambulantele sosite la fata locului. Flacarile au izbucnit la etajul sapte al unui bloc cu opt etaje de pe strada Sirenelor, din centrul Capitalei. Fumul dens a cuprins rapid intreaga casa a scarii, iar blocul a fost evacuat.

Pompierii au intervenit de urgenta cu mai multe autospeciale cu apa si fum, incercand sa stinga focul, dar si cu utilaje pentru interventii la inaltime. „La nivelul etajului sapte sunt degajari mari de fum. Intreaga scara era inundata cu fum (…) Incendiul nu s-a manifestat pe exterior, ci pe interior”, a declarat, in direct, la RealitateaTV, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

Pentru moment nu se cunosc exact cauzele izbucnirii flacarilor. O prima ipoteza indica faptul ca  incendiul ar fi fost cauzat de un scurtcircuit.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger