AcasăNewsBlaga o asmute pe Macovei impotriva Elenei Udrea

Blaga o asmute pe Macovei impotriva Elenei Udrea

Vasile Blaga vrea sa o scoata din joc pe Elena Udrea

Candidatura Elenei Udrea la alegerile din decembrie ar putea fi blocata de Monica Macovei, la solicitarea liderului PDL Vasile Blaga.

Elena Udrea a devenit tinta atacurilor lui Vasile Blaga

Desi si-a asumat rolul de salvator al PDL, Vasile Blaga nu a reusit pana acum sa scoata formatiunea politica din conul de umbra in care a intrat si nici sa stopeze migratia alesilor democrat-liberali.

Vasile Blaga vrea sa o scoata din joc pe Elena Udrea

Mai mult, de cand Blaga a preluat fraiele partidului, conflictele in interior se tin lant. Un bilant deloc favorabil pentru liderul PDL, care nu s-a remarcat pana acum decat prin niste discursuri total neinspirate si atacuri la adresa colegilor. De departe, tinta preferata a lui Vasile Blaga ramane Elena Udrea.

Monica Macovei vrea de mult capul Elenei Udrea

Unul dintre motive fiind popularitatea de care fostul ministru al Turismului se bucura in continuare in partid si in afara partidului si la care Blaga nu poate decat sa viseze. In consecinta, presedintele PDL incearca prin toate mijloacele sa blocheze candidatura Elenei Udrea, fara sa faca un secret din asta, ba chiar criticand public ”aroganta” colegei sale.

Comisia de etica face treaba murdara

Ca sa nu bata prea tare la ochi, Blaga a mandatat-o pe Monica Macovei (un alt personaj din PDL plin de frustrari) sa rezolve problema. Situatie recunoscuta in parte chiar de prim-vicepresedintele Cezar Preda, care a declarat ca viitoarea candidatura a Elenei Udrea  va face obictul analizei Comisiei de Etica.  ”Fiecare organizatie, asa cum s-a cerut de presedintele partidului, are obligatia sa selecteze dinainte candidaturile conform principiilor de moralitate ca sa nu cream Comisiei probleme suplimentare”, a mai precizat Preda. Potrivit unui lider local al PDL,  buba tocmai aici este. ”La Comisie, Monica Macovei va incerca sa o faulteze pe Elena.  Este razboiul personal al lui Macovei. Nu conteaza niciun criteriu. Udrea va fi << judecata>> dupa alte criterii. Daca le-am aplica la tot partidul, am ramane fara candidati. Nici Blaga nu ar mai pupa candidatura”, ne-a mai declarat pedelistul.

Pedelistul Hardau renunta la candidatura

Mihail Hardau

Senatorul PDL Mihail Hardau, presedinte al Comisiei de Invatamant din Senat, a anuntat ca nu doreste sa mai candideze pentru un nou mandat de parlamentar. Fostul ministru al Educatiei protesteaza in felul acesta fata de decizia partidului de a sustine  candidatura lui Adrian Papahagi intr-un colegiu din Cluj-Napoca. ”Nu voi candida pentru nimeni, sub nicio forma. Renunt sa candidez pentru un nou mandat de parlamentar”, a precizat Hardau.

[poll id=”362″]

author avatar
Adelina Ionicel
665 afisari

1 COMENTARIU

  1. O candidatura fireasca ce intareste vocile din terioriu care isi doreau ca Udrea sa candideze intr-un colegiu din judet. Faptul ca n-are dosare penale, a trecut de fiecare data cu brio de raportul ANI, Comisia de Etica nu avea cum sa nu-si dea acordul candidaturii sale. Ramane de vazut pentru ce colegiu va opta pentru ca investitiile si munca depusa in Roman, Harghita, Suceava, Neamt, n-au ramas uitate de electorat si ar putea obtine suficiente voturi oriunde!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger