AcasăNewsBlaga, la plecarea de la instanta: Eu stiu ca sunt nevinovat

Blaga, la plecarea de la instanta: Eu stiu ca sunt nevinovat

Din buldog muscator pe vremuri, Blaga a ajuns un bichon ascultator la picioarele Alinei Gorghiu

In timp ce avocatii fostului lider PDL au cerut achitarea, Vasile Blaga a aflat, vineri, prezent fiind in in sala de judecata, la ultimul termen al procesului, ca procurorul DNA a propus instantei o pedeapsa cu inchisoarea in cazul sau, in dosarul finantarii campaniei din 2009.

Vizibil afectat, la plecarea de la Tribunalul Bucuresti, fostul numar 1 in cadrul PDL-ului a facut cateva precizari in fata presei. „Eu stiu ca sunt nevinovat, astept pronuntarea (…) nu e vorba de politica deloc aici, e vorba ca unii raman cu banii si cu mai putine pedepse, asta-i tot”, a afirmat Vasile Blaga.

558 afisari

3 COMENTARII

  1. Din cate stiu,tu Vasile ai lucrat numai la stat si la partid.Parintii tai din Petrileni au fost foarte modesti si saraci.Atunci de unde averea imensa pe care o ai tu si toate rudele apropiate(proprietati in tara si strainatate,conturi in banci,in tara si afara) ?,avere care n-o pot cheltui nici nepotii nepotilor tai.Cat ai furat tu de la noi,astia amarati,nu-ti ajunge o viata sa stai la puscarie,asa ca nu te mai lamenta.Inca nu te-a intrebat nimeni la modul serios cat si cum aim furat.Stii tu de ce ? Ai avu grija din timp sa-ti asiguri spatele pe filiera Medias.

  2. Bani repede, usor si comod. Obtii usor rezultate. Aici poti sa castigi repede si bine. Mai ai un pas sa te convingi. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de email
    pacurarucostica1963@gmail com

  3. BULDOGULE DACA NU STIAI AFLII ACUM; TU , NASTASE POPONARU , VIDEANU, BERCEANU, VLADESCU, DREAKNEA, DAN IOAN POPESCU, BASESCU, PETRE ROMAN, PATRICIU, PROSTARICEANU, POANTA, UDREA, IZMENARUL OPREA, TAPU CONSTANTINESCU, DUDU CONSTANTINESCU, SUNTETI CEI MAI MARI SPAGARI AI CONTEMPORANITATII………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger