AcasăNewsBlaga despre comasarea alegerilor: USL-ul se teme ca pierde prezidentialele

Blaga despre comasarea alegerilor: USL-ul se teme ca pierde prezidentialele

Vasile Blaga va ajunge in fata instantei

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, considera ca propunerea USL-ului privind comasarea alegerilor prezidentiale din 2014 cu cele europarlamentare vine din frica celor din Uniune ca, scazandu-le popularitatea in randul romanilor, ar putea pierde la scrutinul pentru alegerea sefului statului.

Vasile Blaga

Blaga vede ca „evident” faptul ca USL-ul, intelegand ca pana la momentul alegerilor prezidentiale „vor pierde enorm din popularitate, din scorul pe care l-au obtinut in decembrie anul trecut”, pentru ca nu-si vor putea onora promisiunile facute in campania electorala, dar si in perioada cand Uniunea era in opozitie.

Intr-o interventie la postul B1Tv, liderul PDL a sustinut ca propunerea privind comasarea alegerilor a fost anuntata special la acest moment, pentru a abate atentia romanilor de la un nou val de scumpiri. „Momentul este ales pentru o astfel de propunere cu talc, ca lumea sa fie atenta acum pe aceasta dezbatere si sa nu vada ca prin buget, practic, nici pe departe nu sunt propuse solutii de crestere economica a Romaniei, ci dimpotriva – pentru a putea suporta bugetul cheltuielile propuse, nevenind bani suplimentari din investitii, propun noi cresteri de taxe si impozite. Agentiile de reglementare anunta noi si noi scumpiri la energie, la gaze, la curentul electric. Despre asta este vorba. Le e frica „,” ca vor pierde alegerile pur si simplu”, a precizat Blaga.

Premierul Ponta a anuntat, miercuri, ca i-a propus presedintelui sa aiba in vedere posibilitatea ca alegerile prezidentiale sa fie organizate in luna mai sau iunie anul viitor, odata cu alegerile parlamentare, pentru ca a se evita situatia ca Romania sa fie in campanie electorala un an intreg. „Este o idee, nu e nimic ascuns aici. Presedintele nu mi-a dat un raspuns”, a declarat seful Executivului.

79 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger