AcasăNewsBlack Friday. Faceti cumparaturi online? La ce sa fiti atenti!

Black Friday. Faceti cumparaturi online? La ce sa fiti atenti!

Va ganditi sa va inlocuiti vechea cafetiera, sa va schimbati laptopul care nu mai face fata cerintelor sau sa va luati un frigider, in care sa aveti suficient loc sa va depozitati preparatele de Sarbatori?

Daca raspunsul la aceasta intrebare e unul afirmativ si stiti v-ar surade ideea de a face cumparaturi online, incepand chiar cu Vinerea Reducerilor – Black Friday, pe numele sau de origine – e bine sa aveti in vedere unele aspecte, cat sa nu va treziti ca platiti cu mult mai mult decat ati avut de gand pentru produsul ales.

Si anume ca, inainte de a face cumparaturi cu plata online, sa verificati daca site-ul avut in vedere prezinta incredere si daca puteti vedea datele de identificare – gen adresa, cod de inregistrare fiscala etc. Asupra acestor aspecte au avut grija sa atraga atentia, joi, politistii. Care transmit si ca e bine ca, inainte sa achizitionati ceva online, sa va aruncati un ochi asupra parerilor trecute de alti comparatori. Si neaparat sa nu uitati sa va uitati si pe conditiile de livrare si de garantie. „Urmeaza o perioada in care comerciantii fac reduceri la produsele vandute, iar multi dintre dumneavoastra veti plati online ceea ce cumparati. (…) Atacurile informatice de tip phishing urmaresc colectarea de informatii personale, precum numerele de cont si de card ori codurile folosite. Este indicat sa nu se completeze niciun formular online in care se cer datele personale, sa nu se deschida emailuri de tip SPAM si sa se instaleze un program anti-phishing”, recomanda oamenii legii.

Nu in ultimul rand, e bine de avut in vedere ca astfel de sfaturi sunt de aplicat si in cazul in care va ia de pe acum groaza la gandul ca, pe masura ce se imputineaza zilele pana la Craciun si Anul Nou, magazinele se aglomereaza, iar sansele sa alegeti un cadou pentru cei dragi fara a va face nervi scad simtitor. Drept urmare, daca ideea de a face cumparaturi online vi se pare cea mai buna solutie, respectand aceste cateva sfaturi de la specialisti aveti toate sansele sa nu fiti pagubiti de raufacatori, in prag de Sarbatori.

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger