AcasăNewsBlack cube incaiera serviciile!

Black cube incaiera serviciile!

Laura Codruta Kovesi a fost filată de un fost „client” al DNA

Intorsatura de situatie in scandalul „Black Cube”, dupa ce procurorii din comisia rogatorie a DIICOT-ul s-au intors din Israel, acolo unde au stat de vorba cu reprezentantii celei mai importante agentii private de intelligence din Israel.

Laura Codruta Kovesi a fost filată de un fost „client” al DNA

Si care, in mod cu totul surprinzator, le-ar fi dat procurorilor DIICOT, „mura in gura”, informatii si probe care au dus la identificarea, retinerea si audierea celui considerat acum atat „creierul”, dar si cel care a comandat intreaga operatiune de filaj asupra familiei sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Agentii israelieni au operat la ordinele unui fost ofiter SRI

Este vorba despre Daniel Dragomir, fost ofiter superior al SRI, adjunct al generalului Florian Coldea  si care, o buna perioada, chiar a raspuns de problemele de combatere a terorismului din cadrul principalului serviciu secret al Romaniei. Dar care, deja era trimis in judecata de catre DNA intr-un dosar de coruptie, in care era acuzat de luare de mita. De altfel, acesta ar fi si principalul mobil al comiterii infractiunii, dupa cum sustin procurorii DIICOT.

Lupul singuratic

Cam acesta ar fi in momentul de fata profilul principalului suspect al procurorilor DIICOT, care deja il banuiesc pe Daniel Dragomir ca ar fi recurs la filarea si amenintarea telefonica a membrilor familiei Laurei Codruta Kovesi din razbunare. Pentru ca DNA-ul l-ar fi vizat intr-un dosar de coruptie, in care reusise chiar arestarea sa. Acum, ramane totusi de aflat si, mai ales, de explicat, modul de-a dreptul copilaresc in care spionii israelieni, fosti agenti secreti ai Mossad, recunoscut unanim drept celui mai profesionist serviciu secret din lume au ales sa-si indeplineasca misiunea. Pentru ca s-au cazat in apartamente de fite la Marriot, au comandat pe camera sampanie si prostituate si au inceput sa dea telefoane noaptea rudelor sefei DNA, carora le faceau „bau- bau”. Ceea ce ar insemna ca, pur si simplu, atunci israelienii si-au batut joc de banii platiti de Daniel Dragomir, unii deloc putini. Sau, mai stii, poate urmeaza sa iasa la iveala si alte amanunte stupefiante ale acestui  scandal care a  incaierat deja serviciile secrete romanesti intr-un hal de nedescris, mai ales ca se vehiculeaza ca, pe langa SRI, si SIE nu ar fi chiar strain de subiect.

author avatar
Toni Matei
1.058 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger