Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bitcoin a esuat

Bitcoin a esuat

Autor:

Guvernatorul Bancii Angliei spune ca bitcoin nu a reusit sa devina o moneda traditionala, pentru ca nu este nici depozit de valoare si nici mijloc de schimb.

 

bitcoin 2 600x500 Bitcoin a esuat

Guvernatorul Bancii Angliei avertizeaza moneda virtuala se misca haotic, nu este nici depozit de valoare si nici mijloc de schimb.

“A cam esuat pana in prezent  in privinta aspectelor traditionale ale banilor” (…) Se misca haotic astfel ca nu poate fi considerat depozit de valoare. In plus, nimeni nu utilizeaza criptomoneda ca instrument de schimb. Cu toate acestea, tehnologia blockchain din spatele bitcoin s-ar putea dovedi utila pentru a verifica tranzactiile financiare intr-un mod descentralizat”, a precizat  Mark Carney cu ocazia unei vizite la universitatea Regent’s University London. In acelasi registru al guvernatorului  bancii centrale din Marea Britanie, seful Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, a comparat criptomonedele cu schemele Ponzi, iar francezul Benoit Coeure, membru in Comitetul Executiv al Bancii Centrale Europene (BCE), a declarat ca bitcoin este in mod clar o bula si a avertizat investitorii ca nu vor putea folosi criptomonedele ca mijloc oficial de plata.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!