Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Biserica, pe cai gresite

Biserica, pe cai gresite

Autor:

In loc sa taie de la radacina putregaiul intern, mai marii bisericii noastre stramosesti alearga dupa ochiu’ dracului.

 

teodosie tomitanul Biserica, pe cai gresite

Episcopul Corneliu Barladeanu (foto jos) si arhiepiscopul Teodosie Tomitanul, doi prelati inalti care au lovit biserica sub centura

Regula ”nu face ce face popa, fa ce spune el” nu mai poate face fata dezmatului si lacomiei la care se dedau unii ”slujitori ai Domnului”. Este practic imposibil sa ignori scandalurile, de coruptie si sexuale, care zguduie imperiul pastorit azi de Preafericitul Daniel intr-o perioada in care vii si mortii sunt jefuiti la propriu de preoti dotati cu vile de neam prost si limuzine de lux.agerpres 3772990 corneliu barladeanu 1 Biserica, pe cai gresite Nu nesimtirea acestor preoti va duce imaginea bisericii in cap, ci toleranta de care dau dovada capii bisericii atunci cand sunt obligati sa judece cazurile scapate de sub sutane.

Toleranta clericilor din conducere face zdrente imaginea BOR

Laica figura referitoare la prezumtia de nevinovatie o mai tine poate in cazurile gen Teodosie Tomitanul–Snagoveanu-Spagoveanu, care se bazeaza doar pe acuzatii de sterpelire a unor bani. Romanii trec lesne peste ele (dovada rezultatele alegerilor din ’96 si pana in prezent), prin urmare spetele de aceasta natura nu pun credinta stramoseasca in pericol. In schimb, povestile cu amoruri homosexuale plus jena manifestata de BOR in darea de toti peretii cu preotii devianti deterioreaza pana la cota de avarie imaginea bisericii. Cand un popa e fotografiat cu sutana in vine impreuna cu alt barbat (cazuri clasice episcopul Corneliu Barladeanu si preotul cantator Cristian Pomahaci), nu mai conteaza nici functia primului si nici trecerea la public a trilurilor scoase de al doilea. Ii zbori far discutii din clanul preotesc, mai ales ca la LGBT sunt locuri libere berechet. La fel faci si cand apar inregistrari ”cu continut homosexual” in care este identificata vocea staretului Minastirii Prislop – parintele Celestin. Dupa aia, mai poti eventual sa ii taxezi ilegal pe candidatii care dau examenul de conducere in Targoviste (pentru ca sala de examen apartine Seminarului Teologic, care a inchiriat-o Prefecturii, popii de acolo ii obliga pe viitorii soferi sa plateasca si ei o taxa – ilegala cap coada dar achitata cu sfintenie) si sa lasi familiile sarace cu mortu’ pe masa pana fac rost de bani pentru slujba de ingropare, pentru ca romanii sunt toleranti si iarta. Asta spre deosebire de preotii habotnici care ii indeparteaza pe enoriasi cu o severitate deplasata, dar asta e o alta poveste.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!