Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Binomul Iohannis-SRI, prins cu SMS-ul otravit

Binomul Iohannis-SRI, prins cu SMS-ul otravit

Autor:

In cursul noptii de miercuri ,SRI a acuzat MAI ca a ignorat informatii referitoare la declansarea unor violente in timpul mitingului din fata Guvernului. ministrul de interne Carmen Dan Binomul Iohannis SRI, prins cu SMS ul otravitConcret, SRI a sustinut, cu putin inainte de ora unu noaptea, printr-un comunicat, ca a trimis in cursul zilei atat secretarului de stat din MAI Viorel Stefu cat si sefului Politiei, Bogdan Despescu, informatii legate de posibilitatea declansarii unor violente la miting. Implicit, asta insemna, asa cum s-a exprimat ieri si Klaus Iohannis, ca MAI a fost informat din timp, dar nu a luat masurile care se impuneau pentru a stopa din fasa actiunile violente. De partea SRI-ului a trecut si presedintele Klaus Iohannis, care s-a declarat ”nemultumit” de felul in care MAI-ul informat de SRI a gestionat situatia si a cerut ministrului de resort, Carmen Dan ”lamuriri scrise si clare”. Lamuriri primite nu in scris, dar clare, precum i-a fost dorinta.

 

jandarmi flori Binomul Iohannis SRI, prins cu SMS ul otravit

Jandarmii certati de Iohannis au primit flori de la protestatari

Eu nu am primit informari cu privire la eventuale intentii de provocare. Aseara, intre orele 19.42 si 22.55, in mijlocul protestelor, secretarul de stat Viorel Stefu si seful Politiei, Bogdan Despescu, au primit mesaje SMS din partea unui ofiter din cadrul SRI in care se face referire exclusiv la posibila prezenta la protest a anumitor persoane. Datele primite prin sms nu semnalau riscuri in privinta tulburarii ordinii publice, intentia de a denatura caracterul manifestatiei, respectiv daca persoanele in cauza urmau sa desfasoare acte de violenta, si nici daca aveau asupra lor mijloace pe care sa le utilizeze in acest scop”, a explicat ministrul Carmen Dan, lasand astfel ”binomul”SRI-Iohannis in ofsaid.


2 comentarii to Binomul Iohannis-SRI, prins cu SMS-ul otravit

  1. luminita casi

    Nu ti-e rusine tu , esti asa de naiva dute acasa nesimtito , o sa vezi ce o sa se intample cu tine, javra!!!

  2. Raspopitul

    De ce sa-i fie rusine? Pentru ca spune adevarul? Cand lucrezi pentru binele Romaniei, faci o informare scrisa cu detalii si o trimiti cu posta militara.Acestea sunt uzantele intr-o societate care se respecta. Se pare ca , SRI a imprumutat tehnica lui KWJ de a comunica prin SMS si FB ,precum toti postaci.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!