AcasăNewsBilderbergii isi cauta refugiu in SUA

Bilderbergii isi cauta refugiu in SUA

Bilderbergii se feresc de „gandacii de bucatarie” care protesteaza

Membrii grupului ocult Bilderberg cauta locuri ferite de ochii presei si ai publicului pentru intrunirile lor si, se pare, au ajuns la concluzia ca in SUA sunt mai usor de „pierdut” in multime.

Bilderbergii se feresc de „gandacii de bucatarie” care protesteaza

Grupul, care traseaza, la fiecare intrunire, sarcini de urmat intru atingerea scopului final, adica un guvern mondial, a cautat intotdeauna sa nu apara in lumina reflactoarelor.

Suparati de „expunerea constanta”

In ultima vreme, fara voia lor, mass-media a reusit sa aiba acces la strategiile ticluite de maestrii oculti ai acestei societati secrete si sa le expuna public. Pentru ca erau de importanta pentru public. La o intrunire restransa a membrilor permanenti ai Grupului Nord-American al Bilderberg, care a avut loc luna trecuta la Washington, Richard Armitage, adjunctul ministrului de Externe sub presedintele George W. Bush, si-a aratat nemultumirea fata de „expunerea constanta” a activitatii lor. Acesta a cerut ca, atat intrunirea grupului Bilderberg, cat si cea a Comisiei Trilaterale, afiliata Bilderberg, ar trebui sa se tina in SUA, pentru a fi mai feriti de ochii presei. Sau de ochii „gandacilor de bucatarie”, cum i-a numit pe protestatari un bliderberg, anul trecut, la Chantilly, Virginia.

Nu le mai ies strategiile

Un alt punct important al discutiei a fost existenta a tot felul de „cartite” care informeaza presa despre subiectele de discutie, publicate ulterior „cu nuante tendentioase”. De fapt, supararea consta in faptul ca opinia publicata, informata, a inceput sa opuna rezistenta fata de strategiile legate de controversata schimbare de clima, menite sa impuna tot felul de „taxe green”, de amestecul in politicile nationale, mai ales in cele „populiste”, pentru a le diminua in favoarea celor globale, de impunerea unui nou sistem bancar, care baga o lume intreaga in criza etc. Nici numirile unor politicieni „de-ai lor” nu le mai iese.

author avatar
Adina Mutar
411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger