AcasăNewsBilderberg 2013! Razboiul din Siria a fost pierdut de toata lumea

Bilderberg 2013! Razboiul din Siria a fost pierdut de toata lumea

Aviatia lui Bashar bombardeaza zi de zi poporul sirian

Pe primul loc in agenda adunarii Bilderberg de anul acesta se afla problema spinoasa a Siriei. Strategia elitei financiare a lumii a esuat, ceea ce a dus la pierderea razboiului „pe toate fronturile”.

Aviatia lui Bashar bombardeaza zi de zi poporul sirian

Siria este o tara prea bogata ca sa ramana fara „stapan”. Insa intarzierea interventiei militare din afara, pentru care Bilderberg daduse unda verde la intrunirea de anul trecut, a dus la o catastrofa umanitara.

„Lista neprietenilor revolutiei”

Bilderbergii au vrut inlaturarea regimului dictatorial al lui Bashar al-Assad si punerea in loc a unor politicieni care sa permita desfasurarea strategiilor geopolitice globaliste. Respectiv, UE si Turcia sa scape de dependenta de gazele rusesti, companiile americane si britanice sa fie preferate la exploatarea resursele de gaze si petrol, iar sistemul bancar sirian sa intre in „circuitul” elitei globale. Toate aceste „obiective” au fost obstructionate de ambitiile „emergente” ale Rusiei si Chinei. De platit, a platit cu sange poporul sirian, bombardat si atacat zi de zi de trupele presedintelui. Problema cea mare a bilderbergilor in momentul de fata este ca in memoria suferintei poporului sirian s-au creat liste cu „neprietenii revolutiei”. Si pe aceasta lista sunt exact cei care ticluisera strategiile de acaparare a resurselor acestei tari.

Lazkin Fate, kurd de origine, unul dintre organizatorii Forumului Democrat Sirian din Romania

Forumul Democrat Sirian din Romania

Chiar si acum, in ultimul ceas, deciziile privind Siria sunt amanate pana dupa intrunirea grupului Bilderberg, care va avea loc in Marea Britanie, intre 6-9 iunie. Iar analistii economici si militari cred ca se va hotari prelungirea razboiului civil, prin inarmarea trupelor revolutionarilor, fara interventie fatisa din afara. Ceea ce inseamna si mai multi morti, si mai multi mutilati, si mai multi refugiati, si o tara intreaga redusa la mormane de moloz. Pentru ce s-a distrus pana acum, s-a estimat ca va fi nevoie de 80 de miliarde de dolari ca sa se reconstruiasca. Ieri, sirienii din Romania au creat un nou organism de sprijin al poporului si al revolutiei: Forumul Democrat Sirian! Musulmani, crestini, sirieni, kurzi isi unesc fortele pentru a ajuta poporul ajuns la capatul puterilor, pentru ca urgia nu a trecut.

author avatar
Adina Mutar
995 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger