AcasăNewsBilantul victimelor virusului gripal a ajuns la 87 de morti

Bilantul victimelor virusului gripal a ajuns la 87 de morti

Atât cei doi frați, cât și agresorul au ajuns la spital, dupa episodul violent

Din pacate, vin noi vesti triste despre victimele virusului gripal in Romania, la nici o saptamana de cand s-a anuntat ca epidemia de gripa.

Alte cinci decese au fost confirmate, in urma cu scurta vreme, din directia Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, in conditiile in care orele trecute fusese anuntat faptul ca inca trei romani murisera de gripa. Pana la momentul de fata se stie ca sunt 87 de decese.

Mai nou, s-a anuntat ca in tanar de 29 de ani, din judetul Calarasi, a murit. Avea si alte probleme medicale si nu se stie daca fusese vaccinat antigripal. De asemenea, o pacianta de 71 de ani din Capitala, confirmata cu virus gripal tip A, a decedat. Este vorba despre o femeie care avea conditii medicale preexistente, dar nu fusese imunizata prin vaccin antigripal.

Totodata, CNSCBT mentioneaza ca o prahoveanca de 41 de ani, despre care se stie ca nu avea alte probleme medical, dar nu si daca fusese sau nu vaccinata antigripal, a murit, fiind confirmata cu virus gripal tip A. Un alt deces a fost confirmat in judetul Prahova, de aceasta data la un barbat de 45 de ani, care se confrunta si cu alte afectiuni medicale.

Cea de-a 87-a victima a virusului gripal este o femeie in varsta de 57 de ani, din judetul Olt, confirmata cu virus gripal tip A, „avand conditii medicale preexistente dar nevaccinata anti-gripal”, din cate mentioneaza aceeasi sursa.

88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger