Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Bilanţul Guvernului „douăzeci douăzeci”, plin de măsuri care… se vor aplica

Bilanţul Guvernului „douăzeci douăzeci”, plin de măsuri care… se vor aplica

Autor:

“Douazeci douazeci” revine in forta: O serie de lucrari de investitii si masuri economice aflate in faza de proiect si care ar putea demara in perioadele urmatoare sunt trecute drept realizari in Bilantul Guvernului pe trimestrul I, prezentat, ieri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

 

dancila 4 720x379 Bilanţul Guvernului „douăzeci douăzeci”, plin de măsuri care… se vor aplica

Viorica Vasilica a hotarat sa transforme viitorul in trecut, sa vedem cand va face viceversa…

Iata cateva exemple:

– la Drumul Expres Pitesti-Craiova, „a fost lansata procedura de achizitie publica pentru executia lucrarilor, iar in trimestrul II se vor semna contractele pentru cel putin 2 din 4 loturi”

– la extinderea platformei Aeroportului Henri Coanda Otopeni „s-a finalizat proiectul tehnic, urmeaza licitatia pentru executia lucrarilor”

– la constructia a 3 din 4 stadioane noi in vederea Euro 2020 „s-au aprobat indicatorii tehnicoeconomici ai obiectivelor de investitii”

– investitii PNDL (Programul National de Dezvoltare Locala) conducte apa si canal: „realizat in trimestrul I – 308 km, estimat in trimestrul II – 300 km”

– constructie de crese si gradinite: „realizat in trimestrul I – 4 unitati, estimat in trimestrul II – 28 de unitati”

– modernizare unitati de invatamant: „realizat in trimestrul I – 2 unitati, estimat in trimestrul II – 104 unitati”

De asemenea, ca „realizari” in bilantul pe trimestrul I apar infiintarea Consiliului de Programare Economica, coordonarea schemelor de ajutor de stat, a PPP-urilor (parteneriatelor public-pricvate –n.r.) si a proiectelor majore de investitii si coordonarea Comisiei Nationale pentru adoptarea monedei euro. Ori au confundat saracii bilantul cu “planul cincinal”, ori logica lui 20-20 a invins definitiv guvernul.


1 Comentariu la Bilanţul Guvernului „douăzeci douăzeci”, plin de măsuri care… se vor aplica

  1. Sorel

    Daca poate sa opreasca inflatia de 5% decimarea investitorilor mici romani daca poate face autostrada intre Ph si Bv si de ce ne pleacă infractorii? Daca cineva ne violeaza si fige in Costa Rica, atunci toti vor viola si vor scapa in Costa Rica drept precedent. Rog Parlamentul sa faca legi clare usoare fara echivoc. Una din dorintele mele e ca televiziunile sa scrie numele emisiunii inregistrate cat si anul ex Surprize Surprize 19 99 sau 20 02


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!