AcasăNewsBilantul DNA, prin ochii pesedistului Nicolae: "Nu cred ca am vazut vreodata...

Bilantul DNA, prin ochii pesedistului Nicolae: „Nu cred ca am vazut vreodata o mizerie mai mare”

Social-demoocratul care, la un moment dat, a condus Comisia juridica din Senat are o parere cat se poate de categorica despre sedinta in cadrul careia s-a prezentat raportul privind activitatea DNA, pe anul trecut.

„Nu cred ca am vazut vreodata o mizerie mai mare, la nivel de demnitate de stat, ca asa-zisul bilant al Directiei Nationale Anticoruptie”, a scris Serban Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Senatorul PSD a revenit asupra mesajului sau transant, completandu-l, de aceasta data cu o trimitere la proiectul ce prevede reviuirea Legii supreme a statului: <<La revizuirea Constitutiei vom fi nevoiti sa introducem urmatorul text: „Procurorii anticoruptie isi desfasoara activitatea potrivit unor protocoale secrete, sub autoritatea unor ambasade. La bilantul DNA vor fi citati, cu mandat de aducere, presedintele Romaniei, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, seful sectiei pentru procurori din CSM si procurorul general.” S-ar putea sa nu fie gluma…>>

Va amintim ca la prezentarea bilantului au fost prezenti presedintele Iohannis, sefa Curtii Supreme, Cristina Tarcea, dar si Codrut Olaru, vicepresedintele CSM. Au lipsit, insa, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si sefa Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Simona Marcu.

Pe marginea bilantului DNA, mai precis a unei declaratii facute de catre seful statului in cadrul evenimentului desfasurat miercuri, incepand cu ora 11, la Cercul Militar National, a facut un comentariu si lidesrul social-democrat. Detalii AICI.

216 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger