AcasăNewsBilant DNA. Iohannis: Niste inculpati si niste condamnati penal s-au unit pentru...

Bilant DNA. Iohannis: Niste inculpati si niste condamnati penal s-au unit pentru a discredita pe aceia care i-au cercetat

Tot la Cercul National s-a desfasurat, miercurea trecuta, si sedinta de bilant a DNA-ului. Si tot in orezenta lui Iohannis si cu Toader unul dintre marii absenti

Presedintele continua sa sustina DNA-ul in fata a ceea ce zilele trecute numea un „atac” din partea „unor penali”, iar miercuri, la prezentarea bilantului Directiei Nationale Anticoruptie pe anul trecut, le considera incercari de discreditare a acestei institutii, din directia unor „inculpati si condamnati penal”.

Iohannis a invocat, miercuri, in sala in care s-a prezentat raportul de activitate al DNA-ului pe 2017, faptul ca cifrele dovedesc eficienta DNA-ului. „Din pacate, insa, asistam in ultima perioada la manifestari virulente ale disperarii si la incercari de manipulare cu scopul de a decredibiliza DNA, activitatea DNA, si cu incercarea clara de a subordona Justitia politicului. Inadmisibil. Niste inculpati si niste condamnati penal, dupa ce au fost prinsi de institutiile statului incalcand legea, s-au unit pentru a discredita pe aceia care i-au cercetat. Dar, asa cum spune un proverb romanesc, miciuna umbla cat umbla, pana i se infunda. Toate aceste actiuni concertate in plan mediatic nu au sanse de reusita. Cei care le-au pus la cale sunt cei care au ramas in trecut, care traiesc cu iluzia ca puterea inseamna privilegii si se exercita prin abuz”, a ales sa sublinieze liderul de la Cotroceni.

460 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da, din momentul asta e care pe care nu mai exista mediere sau cai alternative. Ori pleaca plavanu cu Luluta, ori pleaca Todirel isi da demisia premierul si mergem in anticipate ca o sa-i paradeasca Onea bam bam o sa-i arda ca pe sobolani iar televiziunile serve la haules baules. Eu ador gherila. Sa facem o revolutie beton romani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger