AcasăNewsBig deal-urile Armatei ajung pe mana unui filozof

Big deal-urile Armatei ajung pe mana unui filozof

PSD l-a rotit pe multilateral dezvoltatul Mihai Fifor de la Economie la MApN

Pesedistii au schimbat schimbarea peste noapte si au iesit la rampa cu un nume deloc vehiculat pentru preluarea MApN: Mihai Fifor, ministrul in exercitiu al Economiei pana ieri.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> l a rotit pe multilateral dezvoltatul Mihai Fifor de la Economie la MApN

Interesant este ca presedintele Klaus Iohannis – acelasi care, cu doi ani in urma, a refuzat sa-l numeasca pe Mihai Fifor ministru al Transporturilor (in Guvernul Ponta) pe motiv ca este paralel cu domeniul – a acceptat pe loc ca pesedistul licentiat in Filozofie si doctor in Antropologie Sociala sa preia fraiele Armatei. In ceea ce-i priveste pe pesedistii, acestia au pedalat pe faptul ca Fifor a demonstrat deja ca este ”un ministru bun si responsabil”. Liviu Dragnea a venit chiar un argument inedit: ”Sa stiti ca sunt multi filosofi si in serviciile secrete. Au o viziune analitica”. Cum Dragnea s-a oprit aici si nu exista date suplimentare pe tema, trecem de la Fifor si serviciile secrete la Gheorghe Simon – pesedistul desemnat de partid, tot ieri, sa preia Ministerul Economiei. Pentru ca si aici au fost exprimate niste dubii legate de oportunitatea numirii unui inginer in fruntea Economiei, Liviu Dragnea a sarit si in apararea acestuia. ”Are experienta in economia reala, lucrand in zona privata multi ani inainte. Este vicepresedintele partidului, este inginer. Deci, are toate argumentele pentru a fi un ministru al Economiei bun si pentru a avea o colaborare foarte buna cu ministrul Apararii”, a trecut Dragnea in revista competentele care il recomanda pe Simon pentru numirea in noua functie. Cert este ca numirile au fost cu noroc, Cotroceniul nu a avut nimic de obiectat si ca urmare Mihai Fifor si Gheorghe Simon au fost investiti in functie de presedinte, pe repede inainte, tot ieri.

author avatar
Simona Badulescu
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger