AcasăNewsBiciclist, accidentat mortal de un sofer beat

Biciclist, accidentat mortal de un sofer beat

Un biciclist si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost lovit de o masina. Accidentul a avut loc in comuna Tiha Bargaului, in judetul Bistrita-Nasaud.

Biciclistul a murit, dupa ce a fost lovit de o masina de teren, care in urma impactului a sarit peste un sant si s-a oprit intr-o casa de pe marginea drumului. Din primele investigatii facut de oamenii legii, a reiesit ca soferul autoturismului inmatriculat in Spania consumase bauturi alcoolice. In urma verificarii cu etilotestul a rezultat o alcoolemie de 0,92 alcool in aerul pur expirat, informeaza Romania TV. Barbatul de 48 de ani care era cu bicicleta nu a avut nicio sansa in urma impactului, iar medicii de pe Ambulanta au incercat in zadar sa il resusciteze.

“Am gasit un om in stop cardiorespirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de 45 de minute. Leziunile erau incompatibile cu viata”, a declarat medicul din echipajul de Ambulanta, potrivit sursei citate.
Soferul vinovat a  fugit de la locul accidentului, dar a fost gasit de politisti acasa. El a fost retinut de politisti pentru 24 de ore.

author avatar
Andra Nesu
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger