AcasăNewsBeyonce isi face sala de nastere acasa!

Beyonce isi face sala de nastere acasa!

Vedeta va naste gemenii intr-o camera de maternitate de 1,6 milioane de dolari

Mai precis in locuinta sa din Hollywood, unde si-a instalat un salon de maternitate care a costat 1,6 milioane de dolari.

Vedeta va naste gemenii intr o camera de maternitate de 16 milioane de dolari

”Isi instaleaza o maternitate in locuinta lor. Vor avea, de asemenea, o ambulanta in asteptare, pentru a o transporta la spitalul Cedars-Sinai, in cazul in care ea si gemenii au nevoie de ingrijire la acolo. Jay Z este vazut intrand si iesind din locuinta, dar nu si Beyoncé. Este vorba despre siguranta si intimitate. Nu se intampla in mod obisnuit ca o femeie insarcinata cu gemeni sa nasca acasa, dar Beyoncé a discutat cu doctorii”, a spus un vecin al cantaretei. In ultimele zile, in locuinta inchiriata cu peste 120.000 de dolari pe luna, au fost observate transporturi cu echipamente medicale, inclusiv incubatoare, un semnal ca data nasterii este pe aproape, un eveniment pentru care cuplul Beyonce-Jay Z nu va precupeti niciun efort material, dat fiind faptul ca cei doi au depasit pragul de un miliard de dolari.

Beyonce si Jay Z vor sa evite invazia paparazzilor

Instalarea echipamentului medical in uriasa vila(valoreaza 20 de milioane de lire sterline si, printre altele, are 9 dormitoare) care i-a apartinut Madonnei, mai are o motivatie: artistii vor sa evite situatia din 2012, cand la nasterea fiicei lor, Blue Ivy, spitalul Lenox Hill din New York a fost asaltat de fani si paparazzi, spre nemultumirea celorlalti pacienti, care din motive de securitate au fost impiedicati sa primeasca vizitatori. Atunci au aparut speculatii ca cei doi au cheltuit un milion de dolari pentru a inchiria un intreg etaj al spitalului, fapt dezmintit de reprezentantii Lenox Hill.”Beyoncé si Jay Z au fost deranjati de publicitatea aceea negativa intr-un moment care ar fi trebuit sa fie cel mai frumos din viata lor. Sunt hotarati sa nu repete experienta, motiv pentru care Beyoncé vrea sa nasca gemenii acasa. Sigur, are o echipa de medici care o sfatuiesc si daca va fi nevoie sa mearga la spital, atunci asa se va intampla”, a spus aceeasi sursa. Oricum, spitalul Cedars-Sinai, unde au nascut Catherine Zeta-Jones si Kim Kardashian, se afla la 5 minute de mers cu masina de resedinta cuplului-vedeta.

author avatar
Bogdan Borcea
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger