Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Berlusconi vrea Paste vegetarian

Berlusconi vrea Paste vegetarian

Autor:

Fostul premier italian s-a alaturat unei campanii pentru sarbatori pascale fara carne. Prima sa actiune ca membru emerit a fost sa adopte cinci miei destinati initial sa fie transformati in fripturi.

 

berlusconi Berlusconi vrea Paste vegetarian

Hail la Silvio, mielule…

Intr-un material video promovat activ de Liga italiana de protectie a animalelor si mediului, Silvio Berlusconi poate fi vazut pupandu-si miei adoptivi si hranindu-i. ”Protejeaza viata, alege un Paste vegetarian, fiti ca el”, indeamna Liga. Anul trecut, presa italiana informa ca Berlusconi a renuntat la consumul de carne dar anturajul fostului premier a precizat ca acesta ”nu a facut nici o declaratie cu privire la acest subiect, nici publica, nici privata”. Ca si in alte tari, mielul este in meniul traditional pascal in Italia. Totusi, in ultimii cinci ani, consumul de carne de Pasti a scazut considerabil, din cauza recesiunii economice dar si a numeroaselor actiuni de sustinere a unui mod de viata ”vegan”.


1 Comentariu la Berlusconi vrea Paste vegetarian

  1. Magda

    Nu suport CREATURA, dar faptul că iubește săracii mieluți, mă face să-i dau un punct. Nici chiar vegetarieni! E bun curcanul, găina și, NU E PASĂRE CA PORCU, nu?!
    Acum, cu ”tradiția” de Paști, vor fi omorâți o grămadă de miei…urăsc tradiția asta! Era de ”folos” pe vremuri, când majoritatea mâncau din ceea ce produceau, iar arta culinară era redusă foarte mult. Acum, când poți să faci tot felul de combinații, poți să te lipsești de carnea de miel care cade greu la stomac!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!