AcasăNewsBerlusconi anunta "consecinte" si sustine ca se simte "obligat" sa ramana in...

Berlusconi anunta „consecinte” si sustine ca se simte „obligat” sa ramana in politica, dupa condamnare – VIDEO

Silvio Berlusconi

Fostul premier Silvio Berlusconi a declarat, sambata, la o zi dupa ce justitia italiana l-a condamnat la inchisoare pentru frauda fiscala, ca se vede „obligat” sa ramana in politica.

Silvio Berlusconi

Vizibil tensionat, Berlusconi a sustinut, sambata, la unul dintre posturile TV din cadrul trustului pe care il detine, ca in cazul sau e vorba de o sentinta „politica, de necrezut si intolerabila” . „Politice sunt toate procesele deschise impotriva mea”, a afirmat fostul sef al Guvernului italian, citat de BBC. „Vor fi consecinte, ma simt obligat sa raman in zona (politicului-n.r)”, a continuat Berlusconi, facand referire la declaratia de zilele trecute, cand anuntase ca nu va mai candida la alegerile legislative din 2013.

Fostul premier italian, in varsta de 76 de ani, a fost condamnat, vineri, la patru ani de inchisoare, pentru frauda fiscala si a primit interdictia ca de a mai ocupa o functie publica, timp de cinci ani. Gratie unei amnistii (in virtutea unei legi adoptate in 2006, ce vizeaza reducerea numarului detinutilor-n.r), condamnarea lui Berlusconi a fost redusa la un singur an de inchisoare. Sentinta nu este definitiva, iar avocatii sai au anuntat deja ca vor face apel la decizia magistratilor.

[youtube]pd8KOAsenEQ[/youtube]

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger