Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Berea ii lasa rece pe rusi

Berea ii lasa rece pe rusi

Autor:

Desi mii de suporteri din intreaga lume vor umple barurile din Rusia, Mondialul de fotbal nu va ajuta industria berii, un sector aflat de mai multi ani in declin in aceasta tara.

 

bere 1 Berea ii lasa rece pe rusi

Cupa Mondiala vine si trece, vodca e de baza

Deocamdata doar berea Budweiser, apartinand grupului AB Inbev, sponsorul oficial al Cupei Mondiale, este singura bere autorizata in stadioane si zonele dedicate fanilor, in timp ce vanzarile de alcool sunt interzise pe o raza de doi kilometri in jurul stadioanelor.  “Intre 2007 si 2017, taxele pe bere au crescut de aproape 10 ori. La aceasta se adauga situatia macroeconomica nefavorabila care a influentat evolutia pietei”, spune Pavel Yerankevici, director de dezvoltare la Baltika, cea mai mare marca de bere din Rusia, parte din grupul danez Carlsberg. Cand e vorba de Cupa Mondiala, cererea crescuta va afecta doar aceasta perioada si nu va schimba dinamica anuala generala, in scadere,  a adaugat Yerankevici. Rusia ocupa locul 14 in lume in functie de consumul de alcool, preferata e vodca,  iar in cazul berii –  locul 32 la nivel mondial, abia in 2011 berea a fost clasificata bautura alcoolica, din punct devedere legal, cu interzicerea vanzarii in timpul noptii, la chioscurile de strada sau in volume mari.


1 Comentariu la Berea ii lasa rece pe rusi

  1. Manole

    Lol, pai ce rus sadea lasa vodka pe pisoarca americana? Numai cu un Ciucas 🍺cu un Ursus poti intoarce un rus de pe drumul ratacirii sinuciderii cu vodka…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!