AcasăNewsBercea Mondial, doi ani si opt luni de inchisoare

Bercea Mondial, doi ani si opt luni de inchisoare

Interlopul Sandu Anghel, mai cunoscut sub numele de Bercea Mondial, a fost condamnat, marti, la doi ani si opt luni de inchisoare cu executare.

Bercea Mondial a fost gasit vinovat de trafic de influenta si dare de mita, dupa ce a recunoscut ca i-a oferit 300 de euro unui angajat al Penitenciarului Colibasi pentru ca acesta sa-i permita sa detina un telefon mobil.

Bercea Mondial se afla deja dupa gratii, el fiind condamnat inca din 2011 la opt ani si noua luni de inchisoare pentru tentativa de omor.

Bercea a facut spectacol marti, la Tribunalul Arges, amenintand ca se va sinucide daca va mai fi judecata la respectiva institutie.

Decizia magistratilor nu este definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel. Totusi, este greu de crezut ca Bercea Mondial va mai recurge la o asemenea actiune in conditiile in care si-a recunoscut deja vina.

Anchetata in acelasi dosar, Izaura Anghel, fata lui Bercea Mondial, a fost condamnata la un an si patru luni de inchisoare, cu suspendare, si 60 de zile de munca in folosul comunitatii.

Izaura Anghel trebuie sa munceasca la Primaria orasului Draganesti-Olt sau in cadrul Liceului teoretic „Tudor Vladimirescu” din orasul Draganesti-Olt. De asemenea, Izaura Anghel trebuie sa frecventeze mai multe programe de reintegrare sociala, iar familia celor doi trebuie sa achite 5.000 de lei cheltuieli judiciare catre stat.

author avatar
Cristi Ionita
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger