AcasăNewsBella Hadid, cu chilotii la vedere la Cannes

Bella Hadid, cu chilotii la vedere la Cannes

Cam in stilul acesta trateaza presa mondiala prezenta topmodelul Bella Hadid la Festivalul de Film de la Cannes. Se scrie/spune ca Bella a comis-o din nou, aparand pe covorul rosu cu lenjeria intima la vedere. Aiurea!

Astfel de gafe sunt bine gândite Festivalul de la Cannes fiind celebru pentru defilarea vedetelor pe covorul roşu Filmele sunt în plan secundar în strategia de marketing cel puţin în ultimii ani
Topmodelul se vinde numai cu chiloţii la vedere

 

Desi ai impresia că<br >vrea să se acopere<br >vedeta mai mult se<br >descoperă

Ca si anul trecut, cand americanca de 20 de ani a uluit asistenta, aparand intr-o rochie rosie despicata (mai degraba despuiata), la cea de-a 70-a editie a prestigiosului festivalul de film de pe Riviera franceza, Bella a optat pentru inca o intrare soc, care sa o mentina in centrul atentiei.  Altfel spus, chestiune de marketing, nicidecum o gafa. Sora mai mica a modelului Gigi Hadid a venit anul acesta la Cannes insotita de tatal ei, magnatul in imobiliare Mohamed Hadid. Superba rochie purtata de americanca a atras iarasi atentia fotografilor, la fel si lenjeria intima a vedetei. Si buna sa prietena, modelul Emily Ratajkowski, a avut o aparitie sexy pe covorul rosu, intr-o alta rochie din satin, dar este evident faptul ca frumoasa Bella a captat toata atentia. Pentru ca asta si-a si dorit!

Cea mai bine imbracata

Purtand o rochie roz pal marca Atelier Versace, Uma Thurman, presedintele juriului sectiunii Un Certain Regard, a fost, probabil,  cea mai  eleganta personalitate a serii, cu o silueta si prezenta fara cusur.

 

Cea mai bine imbracata Uma Thurman

Cea mai prost imbracata

Actrita deosebita, Charlotte Gainsbourg a venit costumata intr-o superba rochie argintie marca Saint Laurent. Care ii venea ca pe gard, lucru remarcat de intreaga pleiada a presei venita sa vada lux si eleganta.

 

Cea mai prost imbracata, Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg

Monica, pupacioasa

Superba si la 52 de ani, magnifica Monica Bellucci, Maestrul de Ceremonii pentru Cannes 2017, a isterizat publicul prezent cu un sarut demn de cea mai buna pelicula a momentului. Pana si colegul sau de prezentare, actorul francez Alex Lutz, a parut luat prin surprindere de gestul senzualei italience.

author avatar
Catalin Dumitrescu
2.679 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger