Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Belea: la Samsung bubuie (si) masinile de spalat!

Belea: la Samsung bubuie (si) masinile de spalat!

Autor:

Probleme mari de imagine pentru producatorul sud coreean. Dupa scandalul cu smathpone-urile Galaxy Note 7, care explodau in nestire, iata ca “sindromul” se muta in raionul de electrocasnice.

 

spalat 4 Belea: la Samsung bubuie (si) masinile de spalat!Masinile de spalat Samsung, lansate pe parcursul mai multor ani, au tendinta de a se dezintegra. Cel putin in Statele Unite, unde clienti din statele Texas, Georgia si Indiana au dat in judecata compania, pe motiv ca masinile de spalat, in functiune, dupa ce fac tot felul de zgomote puternice, tind sa se dezasambleze, sau chiar sa explodeze ! O ghinionista posesoare a uneiastfel de masini sustine ca ” forta exploziei a fost atat de mare, incat o bucata din masina a trecut prin unul din peretii garajului”. spalat i Belea: la Samsung bubuie (si) masinile de spalat!Exagerat sau nu, cei de la US Product Safety Commission au trimis un avertisment la nivel national cu privire la calitatea masinilor sud coreene. Reactia celor de la Samsung a fost una formala, recomandand gospodinele sa activeze progamul “low speed ” al masinilor de spalat, pentru a evita problemele.

Revenind la buclucasul Galaxy Note 7, compania aeriana australiana Qantas si-a rugat clientii sa nu incerce sa-si incarce telefonul la bordul avioanelor pentru a evita producerea unei posibile explozii.


1 Comentariu la Belea: la Samsung bubuie (si) masinile de spalat!

  1. aye-aye man

    Auzi, a uitat unul un samsung 7 in buzunare si a pus la spalat blugii si de aia a explodatComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!