AcasăNewsBelea in USL: Victoras, mai ”prezidentiabil” decat Crin

Belea in USL: Victoras, mai ”prezidentiabil” decat Crin

Presedintele PNL, Crin Antonescu, este in cadere libera in sondaje, semn ca interimatul din vara nu a fost de bun augur.

Victor Ponta, politicianul cu cel mai mare capital de incredere

In perioada iulie-spetembrie, Crin Antonescu a pierdut sapte procente, scorul liberalului, potrivit celei mai recente cercetari sociale, fiind de 21%. Antonescu este urmat de Mihai Ravan Ungureanu (20%) si de presedintele Traian Basescu (19%), care a reusit sa recupereze cateva procente bune in ultimele luni.

Cel mai bine cotat politician ramane premierul Victor Ponta (28%) care, desi a pierdut si el cateva puncte bune,  si-a adjudecat prima pozitie in sondaj (28%).  Prin urmare, ”daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale” si daca protocolul USL ar fi respectat, Victor Ponta i-ar sufla de sub nas liderului PNL calitatea de ”prezidentiabil”. Interesant este ca primarul general, Sorin Oprescu, care nu a fost implicat direct in lupta politica din ultima perioada, inregistreaza, la randul lui, o scadere in ceea ce priveste capitalul de incredere. Cel putin in sondajul CSOP, institutul preferat al posturilor Antena 3 si Realitatea TV.

author avatar
Victor Paun
801 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger