AcasăNewsBecali: Sotia nu m-a lasat sa joc in filmul lui Nicolaescu! Credea...

Becali: Sotia nu m-a lasat sa joc in filmul lui Nicolaescu! Credea ca o sa pierd ziua la filmari, cu fetele!

(foto:protv)

Disparitia regizorului Sergiu Nicolaescu a readus in prim plan multe aspecte legate de proiectele sale, trecute intr-un con de umbra, intre care si faptul ca maestrul ii propusese lui Gigi Becal sa joace intr-unul din filmele sale.

(foto:protv)

Desi recunoaste ca nu i-a placut nici rolul si nici numele personajului sau, Belciug, finantatatorul Stelei a afirmat ca el ar fi jucat in productia lui Nicolaescu, daca regizorul i-ar fi schimbat numele personajului.

Insa, cu toate ca, spune Gigi Becali, Sergiu Nicolaescu a fost de acord sa schimbe numele personajului, politicianul nu a mai interpretat niciun rol pentru ca sotia sa, Luminita, i-a cerut sa refuze. “Eu am vorbit cu Sergiu Nicolaescu despre film si am vrut sa merg pana la urma. I-am cerut voie sotiei mele sa fac asta si ea mi-a zis: Gigi, esti nebun? Ai copiii mari, cum sa mergi tu sa mai faci filme?”, a povestit parlamentarul, la RTV.

Becali a dezvaluit ca motivul pentru care sotia sa opus acestei oportunitati a fost gelozia: “Ea credea ca o sa stau toata ziua la filmari pe acolo si ii era frica de fetitele de la filmari, cine stie. Era geloasa”.

Daca ar fi acceptat rolul, Gigi Becali ar fi jucat in filmul “Ultimul corupt din Romania”.

author avatar
Alina Costache
561 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger