AcasăNewsBecali sfideaza ANI: Nu-mi declar banii din conturi. Poate sa se dea...

Becali sfideaza ANI: Nu-mi declar banii din conturi. Poate sa se dea si peste cap

Gigi Becali spune ca nu isi va declara sumele pe care le are in conturile din banca, nici daca ANI „se da peste cap”. Mai mult, deputatul liberal a sustinut, vineri, ca in cazul in care reprezentantii Agentiei Nationale de Integritate il vor trimite in judecata, „va declara neconstitutionala” legea de functionare a institutiei.

Becali nu vrea si pace sa declare cati bani are in conturi. Intrebat in legatura cu omisiunile din declaratia de avere pe luna decembrie, pe care a completat-o la inceputul actualului mandat de deputat, si despre riscul de a fi sanctionat de catre ANI, Becali a formulat urmatorul raspuns: „Numai asa, ca sa-mi bat joc de ANI”, potrivit Mediafax, preluat de realitatea.net. Totodata, liberalul a sustinut ca are bani in conturi, dar ca nu va spune ce sume are in banci. „Am si nu spun niciodata, nu ma obliga nimeni, poate sa se dea si peste cap ANI (…) ca nu dau niciodata numele de cont, banii din cont, nu-i scriu niciodata in vreo declaratie banii mei”, a afirmat Becali.

Mai mult, latifundiarul din Pipera a sustinut ca daca e sa se trezeasca vreodata cu un proces, pentru ca legea spune ca e obligat sa declare sumele din conturi, daca depasesc 5.000 de euro, va declara neconstitutionala legea de functionare a ANI. „Daca vreodata o sa existe un proces in sensul asta, o sa declar legea neconstitutionala, pentru ca nu ma obligi pe mine ca sa-ti spun eu tie banii mei”, a incheiat Becali, conform sursei citate.

author avatar
eNational
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger